Packning till Tappkran för jäshink

Slut i lager Vikt: 38 g
SKU
T196.1
Snabb överblick
Packning till Tappkran för jäshink
0,00 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Packning till Tappkran för jäshink är tillverkad av ett beständigt material och tätar till tappkranen till jäshinken så att själva med processen med tappning kan ske på bästa sätt helt utan att man spiller ut vätska. Denna Packning till Tappkran för jäshink är ett perfekt komplement till tappkranen och det är något som de flesta som brygger egen dryck hemma tjänar på att använda. En billig investering för att undvika spill och annat som man helst vill slippa när man brygger sin egen goda dryck!

Denna Packning till Tappkran för jäshink är också perfekt som ersättning för den gamla packningen när den till exempel har blivit utsliten eller om den har spruckit. Genom att ersätta den gamla packningen med denna Packning till Tappkran för jäshink så säkerställer du att tappkranen kommer att fungera som den ska igen.

Passar bra för att ersätta gammal packning

När man använder en tappkran för jäshink och brygger egen dryck hemma vill man såklart att alla delar i ens utrustning är i prima skick. Något som ofta blir slitet är just själva packningen och då kan det vara utmärkt att byta ut den gamla packningen och ersätta den med denna Packning till Tappkran för jäshink.

Denna Packning till Tappkran för jäshink är en pålitlig och hållbar produkt som du garanterat kommer att vara nöjd med.

Ser till att ingen vätska spills ut

Bra att veta om Packning till Tappkran för jäshink:

  • Ser till att ingen vätska spills vid tappkranen
  • En perfekt produkt för alla som brygger egen dryck hemma med hjälp av tappkran för jäshink
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Packning till Tappkran för jäshink
Ditt betyg