PBW Five Star 3,6 kg

Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
T327
Snabb överblick

PBW Five Star 3,6 kg är det ultimata rengöringsmedlet som uppfyller de högsta kraven inom både livsmedels- och dryckesindustrin samt för hobbybryggare.

699 kr

Garanterad och trygg e-handel

PBW Five Star 3,6 kg är det ultimata rengöringsmedlet som uppfyller de högsta kraven inom både livsmedels- och dryckesindustrin samt för hobbybryggare. Oavsett om du brygger öl på hobbynivå eller ansvarar för rengöring i en professionell bryggeri- eller livsmedelsmiljö, är PBW det perfekta valet för att säkerställa renlighet och hygien.

Med PBW får du ett rengöringsmedel som imponerar med följande egenskaper:

  • Effektivt vid alla temperaturer: PBW är effektivt oavsett om du behöver rengöra vid höga eller låga temperaturer. Detta gör det idealiskt för olika rengöringsbehov i din bryggprocess.
  • Säker på ytor av polykarbonat och mjuka metaller: PBW är skonsamt mot ytor av polykarbonat och mjuka metaller, vilket gör det till ett pålitligt val för att undvika skador på dina brygg- och utrustningsdelar.
  • Genererar 4-5% syre: PBW genererar en mängd syre som hjälper till att effektivt ta bort envis smuts och rester från dina bryggredskap, inklusive jäskärl och flaskor.
  • Utmärkt hårt-vatten-tolerans: Med PBW behöver du inte oroa dig för hårt vatten som kan påverka rengöringsprestanda. Den bibehåller sin effektivitet även under svåra vattenförhållanden.

Användarhandbok på norska och svenska: PBW inkluderar en användarhandbok på både norska och svenska, vilket gör det enkelt att följa riktlinjerna för korrekt användning och dosering.

Doseringen är enkel och anpassningsbar enligt dina behov:

Allmän rengöring: 7-14 g per liter varmt vatten

Intensiv rengöring: 21 g per liter varmt vatten

För bästa resultat, använd 7 till 14 gram per liter varmt vatten för allmän rengöring. Låt blandningen stå i 30 minuter eller skrubba för att ta bort envis smuts, och skölj sedan noggrant med vatten av samma temperatur.

Efter användning är det viktigt att försluta förpackningen tätt och förvara den på en torr, sval och välventilerad plats. Se till att den hålls utom räckhåll för barn.

Med PBW Five Star 3,6 kg kan du vara säker på att din bryggutrustning och bryggprocess är fri från smuts och föroreningar, och du kan fortsätta att producera öl av högsta kvalitet. Beställ din PBW idag och ta steget mot bättre bryggning och ökad hygien i din bryggeri- eller bryggverksamhet.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:PBW Five Star 3,6 kg
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris