Produkter som utgått

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 1185

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Prestige Mia Theresa Kaffe
  Nedsatt pris!

  Prestige Mia Theresa Kaffe

  Mia Theresa Kaffelikör - Mia Theresa är en spänande kaffelikör. utmärkt att blanda drinkar på. Kan även drickas "on the rocks". Recept: Häll denna flaskans och 169 gram socker (eller 20 cl Likörbody) i en 75 cl flaska och fyll upp med sprit. Kan drickas genast. Lagring förbättrar smaken.
  (3)
  18 kr
 • Vinstege Vägg Smide 4 flaskor
  Nedsatt pris!

  Vinstege Vägg Smide 4 flaskor

  Den här vinstegen i smide är inte bara ett praktiskt vinställ utan även en fin möbel som sätter lite prägel på rummet du bestämmer dig att ställa den på. Vinstegen är gjord i smide och har plats för 4 flaskor. När stegen är full utgör var flaska ett steg på stegen och det blir en unik och annorlunda möbel i rummet. Samtidigt är det alltid skönt att ha nära till en flaska gott vin. Vinstegen monteras upp på nolltid och kommer bli en ny favorit och ett samtalsämne för alla som besöker dig, var så säker!
  (4)
  489 kr
 • Vinstege Vägg Smide 6 flaskor
  Nedsatt pris!

  Vinstege Vägg Smide 6 flaskor

  Den här vinstegen i smide är inte bara ett praktiskt vinställ utan även en fin möbel som sätter lite prägel på rummet du bestämmer dig att ställa den på. Vinstegen är gjord i smide och har plats för 6 flaskor. När stegen är full utgör var flaska ett steg på stegen och det blir en unik och annorlunda möbel i rummet. Samtidigt är det alltid skönt att ha nära till en flaska gott vin. Vinstegen monteras upp på nolltid och kommer bli en ny favorit och ett samtalsämne för alla som besöker dig, var så säker!
  (2)
  644 kr
 • Vinstege Vägg Smide 8 flaskor
  Nedsatt pris!

  Vinstege Vägg Smide 8 flaskor

  Den här vinstegen i smide är inte bara ett praktiskt vinställ utan även en fin möbel som sätter lite prägel på rummet du bestämmer dig att ställa den på. Vinstegen är gjord i smide och har plats för 8 flaskor. När stegen är full utgör var flaska ett steg på stegen och det blir en unik och annorlunda möbel i rummet. Samtidigt är det alltid skönt att ha nära till en flaska gott vin. Vinstegen monteras upp på nolltid och kommer bli en ny favorit och ett samtalsämne för alla som besöker dig, var så säker!
  (3)
  756 kr
 • Ölglas Falcon Sejdel 6-pack
  Rea
  Nedsatt pris!

  Ölglas Falcon Sejdel 6-pack

  Ölglas Falcon Sejdel 6-pack
  (1)

  Ordinarie pris 211 kr

  Special Price 99 kr

 • Brewferm Ambiorix
  Nedsatt pris!

  Brewferm Ambiorix

  Brewferm Ambiorix
  (2)
  133 kr
 • Raschigringar 10 mm 1lit
  Nedsatt pris!

  Raschigringar 10 mm 1lit

  Rachigringar 10 mm 1lit
  (1)
  134 kr
 • Tobaksspray MRLB 15 ml
  Nedsatt pris!

  Tobaksspray MRLB 15 ml

  Smaksätt din tobak med vår smarta tobaksspray. Sprayflaskan gör att du lätt fördelar och portionerar vätskan över din tobak och ger den en bra smak.  Otroligt dryg då 15 ml räcker till ca 2 kg tobak.
  (1)
  43 kr
 • Etui Chippendale
  Rea
  Nedsatt pris!

  Etui Chippendale

  Snygga cigarettetuier från Chippendales. Ena sidan med en avklädd hunk och den andra med loggan. Osorterade mönster/färger.
  (2)

  Ordinarie pris 43 kr

  Special Price 9 kr

 • Presentpåse Glas
  Nedsatt pris!

  Presentpåse Glas

  Presentpåse Glas är en påse i kraftigt papper med trevligt handtag. Bra påse att bunkra upp med hemma för att ge bort med en flaska av sitt eget vin eller annat godtyckligt innehåll. Finns i flera färger och mönster.
  17 kr
 • Presentpåse Solros
  Nedsatt pris!

  Presentpåse Solros

  Presentpåse Solros är en påse i kraftigt papper med trevligt handtag. Bra påse att bunkra upp med hemma för att ge bort med en flaska av sitt eget vin eller annat godtyckligt innehåll. Finns i flera färger och mönster.
  17 kr
 • Presentpåse Rosa Rosor
  Nedsatt pris!

  Presentpåse Rosa Rosor

  Presentpåse Rosa Rosor är en påse i kraftigt papper med trevligt handtag. Bra påse att bunkra upp med hemma för att ge bort med en flaska av sitt eget vin eller annat godtyckligt innehåll. Finns i flera färger och mönster.
  17 kr
 • Presentpåse Tulpan
  Nedsatt pris!

  PresentpåseTulpan

  Presentpåse Tulpan är en påse i kraftigt papper med trevligt handtag. Bra påse att bunkra upp med hemma för att ge bort med en flaska av sitt eget vin eller annat godtyckligt innehåll. Finns i flera färger och mönster.
  17 kr
 • Presentpåse Röda Rosor
  Nedsatt pris!

  Presentpåse Röda Rosor

  PresentpåseRöda Rosor är en påse i kraftigt papper med trevligt handtag. Bra påse att bunkra upp med hemma för att ge bort med en flaska av sitt eget vin eller annat godtyckligt innehål. Finns i flera färger och mönster.
  17 kr
 • Presentpåse Blommor i kvadrat
  Nedsatt pris!

  Presentpåse Blommor i kvadrat

  Presentpåse Blommor i kvadrat är en påse i kraftigt papper med trevligt handtag. Bra påse att bunkra upp med hemma för att ge bort med en flaska av sitt eget vin eller annat godtyckligt innehål. Finns i flera färger och mönster.
  17 kr
 • Presentpåse Vin i kvadrat
  Nedsatt pris!

  Presentpåse Vin i kvadrat

  Presentpåse Vin i kvadrat är en påse i kraftigt papper med trevligt handtag. Bra påse att bunkra upp med hemma för att ge bort med en flaska av sitt eget vin eller annat godtyckligt innehåll. Finns i flera färger och mönster.
  (1)
  17 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 1185

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5