Produkter som utgått

Produkter som utgått ur vårt sortiment 

På denna produktsida hittar du en lista över alla de produkter som vi tidigare har sålt på PGW, men som nu dessvärre har utgått. 

Hittar du något som du har frågor om, till exempel om vi kommer att ta in dessa igen eller om de fortfarande produceras? Du är alltid välkommen att kontakta vår support! 

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 1306

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Winybar 3L Vit
  Rea
  Nedsatt pris!

  Winybar 3L Vit

  Ge din fest eller grillkväll det där lilla extra med WinyBar! WinyBar 3 liter är kompakt och passar in i hos de flesta, designmedvetna vindrickare. Den är ultimat för att ha framme på köksbänken och samtidigt enkelt att stuva undan för förvaring. Låt ditt lådvin slippa lådan och lägg ner påsen i din WinyBar istället för att få vinet att hålla en perfekt temperatur hela kvällen. Dess smarta design gör att du enkelt kan använda den både inomhus såväl som utomhus. Finns i svart, röd och vit.

  Ordinarie pris 582 kr

  Special Price 199 kr

 • Ballonger 100-pack Mint
  Nedsatt pris!

  Ballonger 100-pack Mint

  Ballonger 100-pack Mint
  129 kr
 • Rödvinskupa 6-pack
  Nedsatt pris!

  Rödvinskupa 6-pack

  Rödvinskupa 6-pack
  (1)
  149 kr
 • Ballonger 100-pack Grå
  Nedsatt pris!

  Ballonger 100-pack Grå

  Ballonger 100-pack Grå
  129 kr
 • XEO VOID Coils 0,6 ohm 5-pack
  Nedsatt pris!

  XEO VOID Coils 0,6 ohm 5-pack

  XEO VOID Coils 0,6 ohm 5-pack
  (1)
  165 kr
 • Snusessens Lavendel 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Lavendel 10 ml

  Snusessens Lavendel 10 ml är friskt fruktig, träigt blommig och lite örtig. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  (2)
  31 kr
 • Strands Fyllupp Cherrylikör
  Nedsatt pris!

  Strands Fyllupp Cherrylikör

  Strands Fyllupp Cherrylikör är en essens som tillsammans med okryddat brännvin blir en riktigt god likör med en uppfriskande smak av körsbär. Dela med dig av smakupplevelsen med dina nära och kära så alla får njuta av den här goda drycken. Det går väldigt snabbt och smidigt att framställa och du kan dricka omedelbart men rekommenderas att låta stå ett par dagar eller veckor för att få en optimal smak.
  (1)
  36 kr
 • VCT4 2600mah High-drain Battery 15C 30A
  Nedsatt pris!

  VCT4 2600mah High-drain Batteri 15C 30A

  VCT4 2600mah High-drain Batteri 15C 30A
  (1)
  110 kr
 • Snusessens Rosenträ 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Rosenträ 10 ml

  Snusessens Rosenträ 10 ml med en mjuk, söt och rosigt blommig trädoft med frisk krydda. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Muntons Craft Range Oaked Ale
  Nedsatt pris!

  Muntons Craft Range Oaked Ale

  Muntons Hand Craft-serien har utvecklats och utformas med Muntons stora erfarenhet och kunskap om tillverkning av malt, maltextrakt och förstklassiga ölsatser Muntons Hand Craft-serien är utan tvekan de bästa ölsatserna på marknaden idag. Man har använt kornmalt av högsta kvalietet och kombinerat den med den bästa humle som går att skaffa. En noggrann kontroll av tillverkningsprocessen och Muntons kunnande, säkerställer att var och en av våra Premium Gold-ölsatser innehåller alla de nödvändiga ingredienserna för att producera ett verkligt enastående öl. Man börjar med att noggrant välja ut och mälta engelskt 2-radigt korn av högsta kvalitet. Stor noggrannhet iakttas när maltextraktet produceras så att alla smakämnen som ger ölet dess karaktär bevaras. En unik blandning av humle, speciellt levererat av Englands mest renomerade humleodlare, tillsätts. För att alltid garantera en hög kvalitet vid bryggningen av Hand Craft-ölsatser innehåller de Muntons egen premiumöljäst - med en bryggerikvalitet som ger ett kristallklart öl med en överlägsen frisk smak. När du en gång har upplevt smaken av Muntons så duger inget annat. Alla Muntons ölsatser ger ca 23 liter förstklassigt öl med en alkoholhalt av ca 5 % utan tillsats av socker. Muntons Craft Range Oaked Ale är en fantastisk Ale med en klar smak av ekfat.
  333 kr
 • Barskylt Notting Hill
  Nedsatt pris!

  Barskylt Notting Hill

  Klassisk reklamskylt i metall 30 x 40 cm i nyproduktion.
  143 kr
 • Kungssnus Anderssons Special Arom
  Nedsatt pris!

  Kungssnus Anderssons Special Arom

  Kungssnus Anderssons Special ger dig en smak av salmiak och ger ditt snus extra sälta.
  52 kr
 • USONICIG Rhythm UltraSonic Starter Kit v3
  Nedsatt pris!

  USONICIG Rhythm UltraSonic Starter Kit v3

  SONICIG Rhythm UltraSonic Starter Kit är ett revolutionerande genombrott inom vapeindustrin då den använder unika ultraljudsvibrationer istället för förbränning till att vaporisera ångan. Huserad i en klassisk och stilig design. Rhythm aktiveras genom en färgad spak och tanken fyller du på genom en lätt snurr på driptippen, liknande till många andra top-fill tankar. Innuti det fantastiska chassit finns ett 1500mAh återuppladdningsbart batteri som strömmar 2.4mhZ kraft per sekund för långvariga vapesessioner och dagslång pålitlighet. Batteritiden visas intuitivt med LED-belysning på sidan av avtryckaren. Rhythmtanken använder sig av ett vibrerande keramiskt chip för att vaporisera e-vätskan till ånga. Rörelserna i vibrationerna mäts upp till en nivå över 2.4 miljoner gånger per sekund vilket leder till att ångan producerar 30% mindre värme och mikroskopiska partiklar. Njut av upplevelsen du får från de rena smakerna, fri från uppvärmning, trådar, dry hits och bränd smak.Rekommenderad VG/PG i din e-vätska: 50 / 50 USONICIG Rhythm UltraSonic Portable Starter Kit Funktioner: 96mm x 51mm x 38mm  All-in-One Design  2ml Kapacitet 1500mAh Integrerat, uppladdningsbart batteri Ultrasonicfrekvens: 2.4MHz  Lätt och kompakt design Keramiska delar Utbytbar och påfyllningsbar Rhythm Magnetic Tank  LED-indikator för batterinivå MicroUSB Laddningsport Uppladdningstid: ≤ 2 timmar Paketet Innehåller: 1 USONICIG Rhythm Mod  1 Rhythm Tanks  1 USB-laddkabel 1 Manual 1 Garantikort
  499 kr
 • Korkskruv, Elektrisk Svart/Röd
  Nedsatt pris!

  Korkskruv, Elektrisk Svart/Röd

  Trådlös Tidlös design
  296 kr
 • Barking Hallon Shots 15 cl
  Nedsatt pris!

  Barking Hallon Shots 15 cl

  Vår goda Barking Hallon Shots 15 cl smakar svensk sommar och räcker till 60cl färdig shot. Serveras iskall. Blandas med 45cl vodka,skaka om, serveras kyld Ingredienser:Sirap, socker, vatten, citronsyra,aromämne, färgämne E120. Näringsvärde per 100ml koncentrat.Energi 285 kcal/ 1196 kJProtein 0 gKolhydrat 71 g varav sockerarter 71 g Fett 0 g varav mättat fett 0 gKostfiber 0 gSalt < 0,01 g
  (3)
  32 kr
 • Innovation Forest Fruit 0 mg 10 ml
  Nedsatt pris!

  Innovation Forest Fruit 0 mg 10 ml

  Blandning av blåbär, fågelbär, vilda hallon och vilda jordgubbar. Mjuk söt smak.
  39 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 1306

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5