Produkter som utgått

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 1112

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Snabbtitt Gummi Arabicum 300 g
  Nedsatt pris!

  Gummi Arabicum 250 g

  Ämne: Gummi Arabicum E-Nummer: E 414 Koncentration: 100% Livsmedelsgodkänd Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel. Används i färdigt svalt snus för att undvika klumpar. Tillsätt önskad mängd under kraftig omrörning tills allt löst sig. Den torkade mjölksaften från trädet Acacia senegal. Används som förtjocknings- och stabiliseringsmedel för att förbättra snusets konsistens. Gummi arabicum av högsta livsmedelskvalitet med naturlig färgvariation. Levereras i garantiförsluten plastburk.
  211 kr
 • Snabbtitt Bryggkurs på PGW Zinken
  Nedsatt pris!

  Bryggkurs på PGW Zinken

  Grundkurs i helmaltsbryggning! Vill du lära dig grunderna i att brygga öl hemma så är detta kursen för dig! Under kursen får du lära dig grunderna i helmaltsbryggning. Vi brygger på ett automatiserat bryggverk men kunskapen kan lätt översättas till flera olika bryggtekniker. Grundkursen innehåller en rad moment av såväl teoretisk som praktisk natur. Kursdeltagarna får själva vara med praktiskt och bekanta sig med de olika stegen som ingår vid framställning av helmaltsöl. Under kursdagen bryggs ett gemensamt öl.
  800 kr
 • Snabbtitt Slow Juicer
  Nedsatt pris!

  Slow Juicer

  Juice från en slow juicer kan vara i kylskåpet i 2 dygn utan problem. En slow juicer har lägre varvtal och pressar juicen långsammare och behåller alla vitaminer, näringsämnen och fibrer. Gör juice av frukt och grönsaker. Beställ din slowjuicer på pgw och njut av en hälsosam vardag. Juicemaskin som pressar nötter, blad och örter.
  (1)
  1 199 kr
 • Snabbtitt Spegel Smirnoff 22x32
  Nedsatt pris!

  Spegel Smirnoff 22x32

  Snygg barspegel med brun träram. Snyggt motiv för en proffsigare hemmabar! Längd: 33 cm Bredd: 23 cm
  177 kr
 • Snabbtitt Snusessens Bergamott 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Bergamott 10 ml

  Snusessens Bergamott 10 ml är en högkoncentrerad Bergamottessens, oljebaserad essens av naturliga råvaror. Försedd med pipett för enklare dosering. Kan användas till både lössnus som portionssnus. Bergamott har en frisk citrusdoft med blommiga, söta och örtiga inslag som andra citrusfrukter saknar. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Margarita Mix 24-pack

  Margarita Mix 
  (1)

  Ordinarie pris 349 kr

  Special Price 149 kr

 • Snabbtitt Vattenkokare sladdlös Blå 1,8L
  Nedsatt pris!

  Vattenkokare sladdlös Blå 1,8L

  Koka vatten snabbt och säkert med Vattenkokare Blå som är en stor elektrisk vattenkokare. Vattenkokaren har stänger av sig automatiskt när vattnet har kokat klart. Inbyggd sensor som känner av om vattenkokaren är tom på vatten. Kokar minst 0,8 liter vatten och upp till 1,8 liter. Den har ett antikalk filter. Den har en traditionell design och en termometer på utsidan. Kokar vatten till många personer samtidigt.
  299 kr
 • Snabbtitt Mörk Vetemalt krossad 1 kg
  Nedsatt pris!

  Mörk Vetemalt 1 kg Krossad

  Den perfekta malten för bayerska Dunkelweizen samt liknande öl.
  21 kr
 • Snabbtitt Köttkvarn
  Nedsatt pris!

  Köttkvarn

  En köttkvarn är grunden för all riktig matlagning. Korv, köttbullar, hamburgare och mycket annat börjar med kvarnen. Enkel att montera, rengöra och använda. Alla mathantverkare behöver en köttkvarn där hemma.
  699 kr
 • Snabbtitt FC Lyxetikett Kir
  Nedsatt pris!

  FC Lyxetikett Kir

  Med en etikett på flaskan blir det lite trevligare att bjuda på vinet.
  16 kr
 • Snabbtitt Vin - kunskap ger mersmak
  Nedsatt pris!

  Vin - kunskap ger mersmak

  Vin-kunskap ger mersmak I Grenadines nya serie ”Kunskap ger mersmak” är Vin nästa bok. På ett informativt sätt delar författaren Andreas Kjörling med sig av sin breda kunskaper om vin. Han har sedan mitten av 1990-talet varit verksam inom restaurangbranschen, framför allt i Stockholm. Han är sommelier sedan tio år tillbaka och har sedan dess parallellt med restaurangvärlden arbetat med provningar, resor och utbildning. Restips finns även i liten omfattning i denna bok men tyngden ligger på vinkunskaper på populärnivå. ”Vin: Kunskap ger mersmak” omfattar information som du inte finner i många andra böcker och dessutom allt du behöver av grundkunskaper om vin. Här ges läsaren en inblick i vinets historia, hur en vingård anläggs och årets säsonger, hur vinet tillverkas, kombinationen mat och vin, vinprovning samt mycket mer.
  (1)
  154 kr
 • Snabbtitt Pale ale malt 1kg krossad EKO SVENSK
  Nedsatt pris!

  Pale ale malt 1kg krossad EKO SVENSK

  Svenskt ekologiskt maltkorn från svenska bönder som är mältat hos Warbro Malt utanför Katrineholm. Användningsområde: Lämpar sig för alla typer av öl. Rekommenderad giva: upp till 100% Färg: °EBC 4,7
  31 kr
 • Snabbtitt Brewferm Abbey Beer
  Rea
  Nedsatt pris!

  Brewferm Abbey Beer

  Brewferm Abbey Beer
  (4)

  Ordinarie pris 133 kr

  Special Price 119 kr

 • Snabbtitt Pale ale malt 5kg krossad EKO SVENSK
  Nedsatt pris!

  Pale ale malt 5kg krossad EKO SVENSK

  Svenskt ekologiskt maltkorn från svenska bönder som är mältat hos Warbro Malt utanför Katrineholm. Användningsområde: Lämpar sig för alla typer av öl. Rekommenderad giva: upp till 100% Färg: °EBC 4,7
  145 kr
 • Snabbtitt Filterhylsor Playboy 100-pack
  Rea
  Nedsatt pris!

  Filterhylsor Playboy 100-pack

  100 st Filterhylsor med den kända loggan från Playboy på filterdelen. Finns även i 300-pack. 
  (11)

  Ordinarie pris 17 kr

  Special Price 5 kr

 • Snabbtitt Vattenkokare LED 1,7L
  Nedsatt pris!

  Vattenkokare LED 1,7L

  Med vår temperaturkontrollerade vattenkokare har du allt du behöver för att göra den perfekta koppen med te. Den här vattenkokaren rymmer 1,7 liter och fungerar utmärkt till att även värma upp vattnet igen, eller ställa in den perfekta temperaturen för din smak.
  399 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 1112

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5