Produkter som utgått

Produkter som utgått ur vårt sortiment 

På denna produktsida hittar du en lista över alla de produkter som vi tidigare har sålt på PGW, men som nu dessvärre har utgått. 

Hittar du något som du har frågor om, till exempel om vi kommer att ta in dessa igen eller om de fortfarande produceras? Du är alltid välkommen att kontakta vår support! 

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 1339

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Innovation SHORTFILL Strawberry 70/30 0mg 20ml
  Nedsatt pris!

  Innovation SHORTFILL Strawberry 70/30 0mg 20ml

  Innovation Shortfill 70/30 0mg 20 ml innehåller 20 ml ejuice. Eftersom flaskan rymmer hela 30 ml kan du antingen använda din e-juice som nikotinfri eller blanda din vätska tillsammans med en nikotinshot för önskad nikotinhalt.  Innehållsförteckning Propyleneglykol <30% Glycerol <70% Destilerat vatten Smakessens Utan nikotin
  59 kr
 • Strands Equator Akvavit
  Nedsatt pris!

  Strands Equator Akvavit

  Nyhet! Nu åter i sortimentet. Strands är ett av sveriges ledande märken för essenser!
  18 kr
 • Vinställ Smide 12 flaskor
  Nedsatt pris!

  Vinställ Smide 12 flaskor

  Elegant vinställ i svart smide. Vinstället är uppdelat i två rader à 6 flaskor per rad som tillsammans ger plats för hela 18 flaskor vin. Vinstället har fyra fint designade ben som är gjorda för att stå stabilt på golvet.  Rummet där du väljer att placera vinstället på kommer få en ny framtoning då stället kan ses som en mindre möbel. När du sitter i samma rum som ditt fulla vinställ kommer du känna vilken skön tillfredsställelse det trots allt ger. Dessutom är det ju aldrig fel att ha nära till en flaska vin när abstinensen tränger sig på.
  (2)
  967 kr
 • Barking Golden Strawberry
  Nedsatt pris!

  Barking Golden Strawberry

  Barking Golden Strawberry
  43 kr
 • Mad Millie Tofu and Vegan kit
  Nedsatt pris!

  Mad Millie Tofu and Vegan kit

  Gör din egna tofu hemma på ungefär 1 timmes tid med Mad Millies Tofu and Vegan kit och få en riktig matlagningsupplevelse i ditt eget hem. Välj mellan vanlig tofu och silkestofu som är att anse som en delikatess. Ge bort som en present till en vän som äter veganmat eller laga själv.
  (2)
  299 kr
 • Plunta Hammare och Skära
  Nedsatt pris!

  Plunta Hammare och Skära

  Plunta Hammare och Skära är den fint skapad plunta att förvara i sin ficka. Pluntan har en hammare och skära på ena sidan och det är toppat med en silvrig kork som du enkelt öppnar och försluter efter eget behov. Den är väldigt enkel och smidig att ha med sig då den inte tar mer plats än vad man kan ha med sig. Fungerar utmärkt som present till den någon i din närhet som du tycker förtjänar eller har behov av en fin och lite annorlunda fickplunta. Fickpluntan kommer dessutom i en fin förpackning som ger en exklusiv känsla.
  88 kr
 • Strands Mandarinvodka
  Nedsatt pris!

  Strands Mandarinvodka

  Nyhet! Nu åter i sortimentet. Strands är ett av sveriges ledande märken för essenser!
  (2)
  18 kr
 • Köttkvarn Haeger HG3397
  Nedsatt pris!

  Köttkvarn Haeger HG3397

  Köttkvarn av märket Haeger är en köksapparat som gör dig till ett proffs i köket utan större ansträngning. Att mala sitt eget kött är enkelt med en rejäl köttkvarn och du kan imponera på dina vänner med hemmagjord korv. 
  599 kr
 • Honung Lind
  Nedsatt pris!

  Honung Lind

  Svensk lindhonung.
  105 kr
 • Soda, lemonad och snacks
  Nedsatt pris!

  Soda, lemonad och snacks

  Soda, lemonad och snacks
  188 kr
 • St Peter's IPA
  Nedsatt pris!

  St Peter's IPA

  St Peter's IPA
  (5)
  254 kr
 • Doppvärmare Jäger 100 W
  Nedsatt pris!

  Doppvärmare Jäger 100 W

  Doppvärmare 100 W 18 - 34 grader C. Håller temperaturen konstant i upp till 100-150L.
  (7)
  289 kr
 • Hamburgerpress
  Nedsatt pris!

  Hamburgerpress

  Ta hem restaurangkänslan med denna Hamburgerpress och skapa rejäla burgare att lägga på grillen. 
  39 kr
 • Muntons Craft Range Conkerwood Black Ale
  Nedsatt pris!

  Muntons Craft Range Conkerwood Black Ale

  En unik blandning av humle, speciellt levererat av Englands mest renomerade humleodlare, tillsätts. För att alltid garantera en hög kvalitet vid bryggningen av Hand Craft-ölsatser innehåller de Muntons egen premiumöljäst - med en bryggerikvalitet som ger ett kristallklart öl med en överlägsen frisk smak. När du en gång har upplevt smaken av Muntons så duger inget annat. Alla Muntons ölsatser ger ca 23 liter förstklassigt öl med en alkoholhalt av ca 5 % utan tillsats av socker. Old Conkerwood Black Ale -- Gamla Conkerwood är ett svart öl med en distinkt beska och humlearom. Inte riktigt en porter eller en stout. Om du dricker en Old Conkerwood, med slutna ögon, så påminner den mer om en ale. Den har en underliggande torr bitterhet och den speciellt utvalda mörkrostade malten ger en behaglig smak i gommen. En riktig fröjd för alla aleälskare. Färg (EBC) 85 till 95 Bitterhet (EBU) 35 till 45 Torrhalt (med refraktometer) 80% - 82% Surhet (som mjölksyra) 1% max pH 5 till 6
  (1)
  333 kr
 • Etui VW - Gul/Blå
  Rea
  Nedsatt pris!

  Etui VW - Gul/Blå

  Cigarettetui Volkswagen

  Ordinarie pris 110 kr

  Special Price 49 kr

 • Pepparkvarn Elektrisk
  Nedsatt pris!

  Pepparkvarn Elektrisk

  Har du nånsin prövat att röra om i grytan och mala peppar samtidigt? Det är ingen konst med vår batteridrivna, elektriska pepparkvarn. Justerbar grovlek på kornen och stilren i rostfritt stål.
  (1)
  119 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 1339

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5