Prova ÖL - Titta-Dofta-Smaka NYA

Slut i lager Vikt: 250 g
SKU
B121
Bevaka Produkt
Snabb överblick
Prova ÖL -Titta-Dofta-Smaka
184 kr

Garanterad och trygg e-handel

Efter att ha sålt fantastiska 5000 exemplar på knappt ett år är det hög tid för en nyuppdaterad utgåva av denna dundersuccé! Efter många mejl och samtal från läsare har vi tagit åt oss responsen och gjort uppdateringar utifrån läsarnas önskemål.

En del populära kapitel från den första versionen kommer att finnas kvar, så som hur man ska lägga upp en provning, vilka stilar som finns, val av glas samtvilka felsmaker man ska leta efter. Men lite justeringar är gjorda i dessa avsnitt där det bland annat tillkommer andra typer av glas samt andra ölstilar då ölet som dryck är i ständig utveckling. Det nya är att flera av temaprovningarna är utbytta mot nya. Dessutom kommer det finnas helt nya bilder tagna av fotografen och författaren Robert Andersson. Så det här är inte bara en helt ny utgåva utan även en helt ny bok. Den första utgåvan har fått mycket positiv respons och det har varit uppenbart att en bok om hur man provar öl har saknats på den svenska marknaden. Öl har under de senaste fem åren seglat upp som en av de mest spännande och innovativa dryckerna i världen. Denna skummande maltdryck har ett stort spann av smaker, dofter och utseende till skillnad från till exempel vin.

Ur Innehållet:

-   Flera nya temaprovningar

-   Översikt över ölstilar

-   Grundlig genomgång av vad man ska tänka på när man provar öl

-   Tips på vilka typ av glas som passar bäst till ölprovningar

Peter M Eronson är bosatt i Göteborg och Ambjörnarp. Han har varit aktiv hembryggare sedan 2007 och bryggt över 250 brygder hemma i sitt eget kök. Han har skrivit 9 böcker om öl och hembryggning. Bland annat Ölbryggarboken brygg ditt öl hemma, Brygga stiltypiskt (med Magnus Vasilis), Prova öl (med Robert Andersson) och Beer, Brewing & Bastards Herman Hednings brutalkompletta seriebibel om öl (med Jonas Darnell).  Tillsammans har de sålt över 100 000 exemplar. Läs mer om hembryggning och öl på hans hemsida www.eronson.com

Robert Andersson är bosatt i Gemla i Småland. 2008 började han intressera sig för hantverksöl och startade då en blogg (Helbergs Humle) med stort fokus på foto av öl. Sedan dess har Robert arrangerat 10 ölfestivaler (bland annat Växjö ölfestival), hållit 70-tal ölprovningar samt grundat småländska bryggeriet Trädskogens Bryggeri. Han driver även företaget Friends & Flavours som anordnar bl a ölfestivaler.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prova ÖL - Titta-Dofta-Smaka NYA
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris