Prova ÖL - Titta-Dofta-Smaka

Rating:
40 % of 100
I lager Vikt: 250 g
SKU
B097
Snabb överblick

Öl har under de senaste åren blivit en av de mest spännande och populära dryckerna i världen. Antalet konsumenter och bryggerier ökar hela tiden. Denna skummande maltdryck har ett otroligt stort spann av dofter, smaker och utseende. Men det finns fortfarande många som vill veta hur man provar öl på bästa sätt så att ölets dofter och smaker kommer till sin rätt.

Hur ska man prova öl?

Vad man ska man prova för öl?

I vilken ordning skall ölen provas?

Vilken typ av glas är bäst för ändamålet?

Svaren hittar du i den här boken men också översikt av ölstilar, vilka typ av glas som är bäst för just dessa stilar och tips på olika temaprovningar som man kan använda sig av för att anordna en provning.

149 kr

Garanterad och trygg e-handel

En bok om öl. Öl har under de senaste åren blivit en av de mest spännande och populära dryckerna i världen. Antalet konsumenter och bryggerier ökar hela tiden. Denna skummande maltdryck har ett otroligt stort spann av dofter, smaker och utseende. Men det finns fortfarande många som vill veta hur man provar öl på bästa sätt så att ölets dofter och smaker kommer till sin rätt. Hur skaman prova öl? Vad man ska man prova för öl? I vilken ordning skall ölen provas?Vilken typ av glas är bäst för ändamålet? Svaren hittar du i den här boken men också översikt av ölstilar, vilka typ av glas som är bäst för just dessa stilar och tips på olika temaprovningar som man kan använda sig av för att anordna en provning. OM FÖRFATTARNA Peter M. Eronson är bosatt i Göteborg och Ambjörnarp. Hanhar skrivit över 10 böcker om öl och hembryggning. Bland annat Ölbryggarboken brygg ditt öl hemma och Beer, Brewing & Bastards (med Jonas Darnell).Tillsammans har hans böcker sålt över 100 000 exemplar. Läs mer om hembryggning och öl på hans blogg Fat & flaska. Robert Andersson från Karlshamn nu mera bosatt i Gemla blev runt 2010 ett välkänt namn i ölvärlden genom sina fotografier av öl i olika miljöer. Efter att i några år drivit bloggen Helbergs Humle driver Robert idag Craft Beer Experience med fokus på att arrangera ölfestivaler och ölprovningar. Sedan 2013 driver han och är delägare i Trädskogens Bryggeri.

2
Rating:
40% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Prova ÖL - Titta-Dofta-Smaka
Ditt betyg