Råvarukit - PGW:s APA

Rating:
88 % of 100
Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
Ö105
Snabb överblick
Om du redan har provat att brygga en EPA så är det dags att uppleva den fruktigare kusinen APA. Våra råvarukit ger dig allt du när du redan har bryggaren hemma.
230 kr

Garanterad och trygg e-handel

Råvarukit för bryggning av din egen American Pale Ale

Kanske har du provat brygga en EPA redan, men är nyfiken på vad skillnaden är mot en APA? Om du har vårt nybörjarkit så är nästa steg att köpa hem ett råvarukit och utvidga dina erfarenheter till nya ölsorter. Våra råvarukit innehåller alla ingredienser du behöver till din nästa bryggning.

 

American Pale Ale, en fruktigare kusin

Pale Ale kommer i flera varianter. American Pale Ale bryggs med amerikanska humlesorter som traditionellt är fruktigare än sina europeiska motsvarigheter. APA upplevs därför som en fruktigare och mjukare öltyp än EPA. Många mindre bryggerier har APA som sin favoritöl – och vi förstår varför. Enkel att lyckas med och enkel att matcha med smakkompisar gör den till ett snällt experimentöl. Som namnet kanske skvallrar om trivs APA i sällskap med hamburgare, fish and chips och exv. grillad kyckling.  

 

Därför ska du skaffa ett APA-råvarukit

  • Råvarukitet innehåller allt du behöver: malt, humle, jäst, maltextrakt samt bryggsocker och kronkapsyler. Du slipper leta efter recept – vi har gjort grundarbetet åt dig.
  • Går att kombinera med våra nybörjarkit för att göra andra ölsorter
  • Enkla och tydliga instruktioner gör det lätt att lyckas
  • Ger 4 liter utmärkt öl

 

Prova något nytt idag! 

Kanske har du försökt dig på vår porter eller vår Dry Stout – men kommit fram till att du inte tillhör den mörka sidan? Bland de ljusa ölen i vårt utbud är American Pale Ale ett av de mer tacksamma ölen att prova. Klicka hem ett råvarukit idag och ge det en chans!

 

 

 

4.4
Rating:
88% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Råvarukit - PGW:s APA
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris