Råvarukit - PGW:s Dry Stout

Rating:
90 % of 100
Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
Ö109
Bevaka Produkt
Snabb överblick
Har du hårt och kalkhaltigt vatten hemma så kommer troligen våra Stout och Porter-kit passa dig då Porter ofta passar ett hårt och mineralhaltigt vatten bättre. Råvarukit hjälper dig att komma igång på några minuter.
199 kr

Garanterad och trygg e-handel

Ett råvarukit för Dry Stout gör det svårt att misslyckas

Våra råvarukit kommer med kompletta ingredienser för din nästa sats öl. Färdigt och uppvägt ger de dig chansen att brygga olika ölsorter med minimal insats. Kombinera gärna råvarukiten med något av våra nybörjarkit – och du har alla möjligheter att göra ett flertal olika ölsorter att imponera med på nästa sammankomst.

Dry Stout - en torr irländsk klassiker

Liksom porter har Dry Stout avnjutits länge på Irland. En Dry Stout behöver inte vara speciellt besk, men har oftast en låg eller ingen sötma. Den mörka färgen kommer av att malten rostas hårt innan bryggningen vilket ger både färg och karaktär till den färdiga ölen. En torrare stout passar bra till kraftigare rätter såsom viltgrytor eller kött med potatisgratäng. Ta gärna en titt på vårt Porter-kit också, det kan vara intressant att prova båda och se vilken du föredrar.

Därför ska du välja vårt råvarukit för din Dry Stout

  • Råvarukitet innehåller allt du behöver: malt, humle, jäst, maltextrakt samt bryggsocker och kronkapsyler. Du slipper leta efter recept – vi har gjort grundarbetet åt dig.
  • Går att kombinera med våra nybörjarkit för att göra andra ölsorter
  • Enkla och tydliga instruktioner gör det lätt att lyckas
  • Ger 4 liter utmärkt öl

Prova något nytt – en Dry Stout som sticker ut

Har du hårt och kalkhaltigt vatten hemma? Blir dina ljusa öl och Ales inte bra? Då kommer troligen våra Stout och Porter-kit passa dig då de ofta passar ett hårt och mineralhaltigt vatten bättre. Köp hem ett råvarukit idag och prova – kanske är det din nya favorit?

4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Råvarukit - PGW:s Dry Stout
Ditt betyg