• Råvarukit - PGW:s Dry Stout

Råvarukit - PGW:s Dry Stout

199 kr

Status: I lager

Vikt: 1 kg

Köps Ofta Tillsammans

Råvarukit - PGW:s Dry Stout
Råvarukit - PGW:s Dry Stout
199 kr

Detaljer

Ett råvarukit för Dry Stout gör det svårt att misslyckas

Våra råvarukit kommer med kompletta ingredienser för din nästa sats öl. Färdigt och uppvägt ger de dig chansen att brygga olika ölsorter med minimal insats. Kombinera gärna råvarukiten med något av våra nybörjarkit – och du har alla möjligheter att göra ett flertal olika ölsorter att imponera med på nästa sammankomst.

 

Dry Stout - en torr irländsk klassiker

Liksom porter har Dry Stout avnjutits länge på Irland. En Dry Stout behöver inte vara speciellt besk, men har oftast en låg eller ingen sötma. Den mörka färgen kommer av att malten rostas hårt innan bryggningen vilket ger både färg och karaktär till den färdiga ölen. En torrare stout passar bra till kraftigare rätter såsom viltgrytor eller kött med potatisgratäng. Ta gärna en titt på vårt Porter-kit också, det kan vara intressant att prova båda och se vilken du föredrar.

 

Därför ska du välja vårt råvarukit för din Dry Stout

 • Råvarukitet innehåller allt du behöver: malt, humle, jäst, maltextrakt samt bryggsocker och kronkapsyler. Du slipper leta efter recept – vi har gjort grundarbetet åt dig.
 • Går att kombinera med våra nybörjarkit för att göra andra ölsorter
 • Enkla och tydliga instruktioner gör det lätt att lyckas
 • Ger 4 liter utmärkt öl

 

Prova något nytt – en Dry Stout som sticker ut

Har du hårt och kalkhaltigt vatten hemma? Blir dina ljusa öl och Ales inte bra? Då kommer troligen våra Stout och Porter-kit passa dig då de ofta passar ett hårt och mineralhaltigt vatten bättre. Köp hem ett råvarukit idag och prova – kanske är det din nya favorit?

 

 

 

 1. Förvirrande vad som ingår recenserad av Sten-Åke on 2019-01-24
  Pris
  Kvalitet

  Minst sagt förvirrande vad som ingår i satsen. I instruktionen som medföljer står att en nylonpåse levereras med, men den påsen saknades i båda de satser jag köpt. När jag påpekade detta fick jag veta i de satser jag köpt ingick inte nämnda påse. Ingenstans på hemsidan framgår dock att om man köper någon av de satser jag köpt, måste man köpa nylonpåsen separat.

 2. En bra fösta brygd recenserad av Joakim on 2018-10-15
  Pris
  Kvalitet

  En helt ok första bryggupplevelse, inte så värst svårt att följa instruktionerna, grejerna i kittet till att brygga med känns ok att just börja med, får en bra bild av vad man bör uppdatera och vad man kan använda igen.

  Helt okej smak på ölen, lite lätt tunn jämfört med en del andra stoutar, men inte smaklös.