Råvarukit - PGW:s EPA

Rating:
70 % of 100
Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
Ö107
Bevaka Produkt
Snabb överblick
Om du redan provat att brygga en APA så är det dags att uppleva smakerna hos en EPA. Våra råvarukit hjälper dig att komma igång med din bryggning, snabbt och enkelt.
230 kr

Garanterad och trygg e-handel

English Pale Ale – en baggis med vårt råvarukit

Kanske har du provat brygga en APA redan, men är nyfiken på vad skillnaden är mot en EPA? Om du har vårt nybörjarkit så är nästa steg att köpa hem ett råvarukit och utvidga dina erfarenheter till nya ölsorter. Grundutrustningen har du redan – och här får du ingredienserna, allt noga uppvägt och beräknat för bästa resultat.

EPA – den bittra kusinen

Troligen är du bekant med Indian Pale Ale eller American Pale Ale. Det som skiljer dem från EPA är de lite beskare tonerna och oftast en lägre alkoholhalt i EPA då den traditionellt inte bryggdes för att skeppas – vilket var fallet med IPA. De traditionella humlesorterna som används i England gör att EPA kanske saknar viss fruktighet som du kan få i en APA. EPA kallas även för Bitter vilket antyder att den oftast drar åt det beskare hållet. Prova en EPA till fläsk eller kyckling – de milda smakerna balanserar upp beskan på ett bra sätt.

Därför är vårt råvarukit ett bra val för din EPA

  • Råvarukitet innehåller allt du behöver: malt, humle, jäst, maltextrakt samt bryggsocker och kronkapsyler. Du slipper leta efter recept – vi har gjort grundarbetet åt dig.
  • Går att kombinera med våra nybörjarkit för att göra andra ölsorter
  • Enkla och tydliga instruktioner gör det lätt att lyckas
  • Ger 4 liter utmärkt öl

Nu ska vi inte vara (alltför) bittra

En god EPA eller Bitter kan vara det som lyfter en god måltid till en fantastisk måltid. Beställ hem ditt  råvarukit idag och prova att göra ditt eget öl.

3.5
Rating:
70% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Råvarukit - PGW:s EPA
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris