Råvarukit - PGW:s HOP SERIES Azacca

Slut i lager Vikt: 1 kg
SKU
Ö127
Snabb överblick

Välkommen till världen av bryggning med PGW:s HOP SERIES Azacca Råvarukit. Med detta kit får du alla nödvändiga råvaror för att skapa fyra liter öl från grunden. Det är mer än en bryggning - det är en resa mot smakrikedom och kreativitet.

230 kr

Garanterad och trygg e-handel

I PGW:s Hop Series öppnar vi upp humlens fantastiska universum och presenterar vårt HOP SERIES Azacca Råvarukit. Med en maltbas som balanserar fyllighet och karamelliga nyanser, möter du Azacca-humlen i hela dess prakt. Denna maltbas kompletterar perfekt humlens styrka och ger en öl som tar din smakpalett på en oförglömlig resa.

HOP SERIES Azacca framhäver Azacca-humlen på ett sätt som du inte kommer att glömma. Denna humlesort tar med sig intensiva dofter och smaker av tropisk frukt och citrus. Njut av smaker som mogen mango, ananas, päron, tangerine och granbarr – en symfoni av fruktighet som skapar enastående balans och komplexitet.

Alla nödvändiga råvaror ingår

Observera att du behöver en nylonpåse för detta recept. Nylonpåsen ingår vid köp av nybörjarkit men inte vid köp av enbart detta råvarukit. HOP SERIES Azacca är inte bara ett bryggprojekt, det är ditt första steg in i en värld av smaker och skapande.

PGW:s HOP SERIES Azacca Råvarukit i korthet:

  • Skapa fyra liter öl från grunden
  • Innehåller alla nödvändiga råvaror
  • Upplev Azacca-humlen i all dess prakt

*Ge dig själv och dina smaklökar en present med PGW:s HOP SERIES Azacca Råvarukit. Beställ idag och brygg din egen unika öl med en explosion av tropiska smaker.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Råvarukit - PGW:s HOP SERIES Azacca
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris