Rostfri kylspiral 10-20 L Braumeister

I lager Vikt: 5 kg
SKU
ÖT025
Snabb överblick
När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder och till sist, temperaturer. Och temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Denna kylspiral är rostfri och ypperligt utformad för din Braumeister 10-20 liter. Högst upp har den två stycken kopplingar för en slang av typ Gardena. Så med kylspiralen kan du enkelt koppla på kallvatten och kyla ner din vört innan du tillsätter jästen.
1 101 kr

Garanterad och trygg e-handel

Rostfri kylspiral 10-20 L Braumeister


Att brygga egen öl hemma och att brygga öl överhuvudtaget är en hel vetenskap, men aldrig har väl just detta varit så innerligt uppskattat? Fler och fler lär sig konsten att brygga öl, experimenterar med olika smaker och förfinar tekniken in i minsta lilla detalj. Oavsett hur många århundraden människan har druckit öl så har det nog aldrig varit en så stor trend som idag. 


När du ska brygga öl hemma så är det ett par faktorer som spelar extra stor roll - din kunskap, materialet och utrustningen du använder och till sist, temperaturer. Och temperaturer kan vara en otroligt känslig faktor. Det får inte bli för varmt för snabbt och det får inte bli för kallt för snabbt. Det gäller att ha kalibrerade mätdon och verktyg som kan styra temperaturomvandligen. 


Denna kylspiral är rostfri och ypperligt utformad för din Braumeister 10-20 liter. Högst upp har den två stycken kopplingar för en slang av typ Gardena. Så med kylspiralen kan du enkelt koppla på kallvatten och kyla ner din vört innan du tillsätter jästen. Processen tar ungefär 20-25 minuter beroende på vattentemperatur.


Att ha en professionell och hållbar utrustning kommer vara din vän i många lägen. Du kommer undvika avsevärt många fler missöden, utrustningen kommer att hålla i många många år och du kan känna dig trygg att allting fungerar som det ska när du är redo att sätta igång med din ölbryggning. Vi önskar stort lycka till med din framtida ölbryggning och hoppas att den blir lika god som du har drömt om!


Specifikationer:

  • Gardenakopplingar
  • Tillverkad i rostfritt stål
  • Passar med din Braumeister 10-20 L
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Rostfri kylspiral 10-20 L Braumeister
Ditt betyg