Snapsglas Dr. Nielsens Bitter

Slut i lager Vikt: 124 g
SKU
B556
Snabb överblick

Fina och moderna snapsglas från Dr. Nielsen som är en populär dansk bittersnaps med en rund smak av lakrits men som även innehåller en mindre del anis. På minner väldigt mycket om Gammel Dansk men är något mildare i sin smak. De här snapsglasen passar utmärkt på bordet vid en god middag i goda vänners sällskap eller vid den stora festen då det ska snapsas så det står härliga till.

Dr. Nielsens bitter tog flera tid år att framställa då det experimenterades väldigt mycket med smakerna. Till sist prickade man dock rätt och drycken lanserades år 1988.

24 kr

Garanterad och trygg e-handel

Fina och moderna snapsglas från Dr. Nielsen som är en populär dansk bittersnaps med en rund smak av lakrits men som även innehåller en mindre del anis. Påminner väldigt mycket om Gammel Dansk men är något mildare i sin smak. De här snapsglasen passar utmärkt på bordet vid en god middag i goda vänners sällskap eller vid den stora festen då det ska snapsas så det står härliga till.

Dr. Nielsens bitter tog flera år att framställa då det experimenterades väldigt mycket med smakerna. Till sist prickade man dock rätt och drycken lanserades år 1988.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Snapsglas Dr. Nielsens Bitter
Ditt betyg