Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

Tobak

Vi har sålt tobak på postorder sedan 1991 och har stor erfarenhet och ett brett sortiment på både råtobak för egen tillverkning av snus. Tobak för pipor eller för dig som rullar dina egna cigaretter. Vår tobak håller högsta kvalitet och här finns mycket pengar att spara.
Bläddra utifrån
Kategori
 1. Råtobak (12)
 2. Snussatser Lössnus (8)
 3. Tillbehör Rulltobak (39)
 4. Vattenpipor och tillbehör (1)
 5. Askkoppar (5)
 6. Etuier (21)
 7. Snussatser Portionssnus (6)
 8. Tillbehör Snus (17)
 9. Pipa (1)
 10. Tändare (16)
 11. Cigarettaskar (9)
 12. Snussatser (4)
Minskande ordning

   

11 artiklar

 • Snabbtitt Askkopp Champ Färgglad 9cm
  Rea
  Nedsatt pris!

  Askkopp Champ Färgglad 9cm

  Askkopp Champ Färgglad är en askkopp av "snurrmodell" i den nätta storleken av 9 cm. Praktisk att kunna ställa på små utrymmen där det krävs både en färgklick och en askkopp. Säljs i osorterade färger.
  (3)

  Ordinarie pris 52,00 kr

  Special Price 29,00 kr

 • Snabbtitt Tändare Hund Enkel
  Nedsatt pris!

  Tändare Hund Enkel

  Enkel tändare med hundmotiv. Matchar perfekt med våra fina cigarettetuier. Osorterade färger.
  (6)
  12,00 kr
 • Snabbtitt Prillan Portion White
  Nedsatt pris!

  Prillan Portion White

  Prillan Original Portion White är ett portionssnus som du gör själv bara genom att tillsätta vatten. Prillan Original Portion White innehåller ca 500 färdiga prillor och motsvarar ca 20 dosor. Tillsätt endast vatten och låt stå i rumstemperatur i 1,5 dygn. Färdigt! Prillan Original Portion White är ett snus med en något lägre nikotininnehål med en neutral tobakssmak. Nikotinhalt ca 3 mg/g färdigt snus.
  299,00 kr
 • Snabbtitt Etui Champ Metallic
  Nedsatt pris!

  Etui Champ Metallic

  Etui Champ Metallic är ett etui för dina cigaretter. Kommer i osorterade metallicfärger.
  (4)
  66,00 kr
 • Snabbtitt Skärmaskin för Råtobak Metall
  Nedsatt pris!

  Skärmaskin för Råtobak Metall

  Med den här skärmaskinen i metall skär du lätt din råtobak till färdig rulltobak. Kallas även ibland för tobakskvarn, men den benämningen är egentligen felaktig eftersom man inte skall mala tobaken utan skära den i strimlor för att få den bästa röktobaken eller rulltobaken. Blötlägg råtobaken och sätt till eventuell arom. Låt råtobaken stå i ett till två dygn, så att tobaken blir mjuk innan du skär den.
  (49)
  222,00 kr
 • Snabbtitt Haningesnus Snussats
  Nedsatt pris!

  Haningesnus Original Portion

  Haningesnus Original Portion Snussats. Nu har det aldrig varit enklare att tillverka sitt eget portionssnus. Haninge snus Original Portion är en helt ny snusssats från PGW Produkter som innehåller ca 500 prillor portionssnus. Tillsätt bara 2 dl vatten i påsen med de torra prillorna och lägg i kylskåpet 1 - 3 dygn. Vänd gärna på påsen någon gång då och då. Sedan är den färdig för konsumtion. Haningesnus Original Portion är ett snus som tillverkas under hantverksmässiga former i våra lokaler i Haninge.   Haninge snus Original Portion har en ren tobakssmak med viss sälta. Lämpar sig väl att konsumeras som den är, men kan även med fördel smaksättas.   Ingredienser: Tobak, salt, natriumkarbonat Nettovikt: 190 gram   Observera att denna produkt säljs efter vikt och att antalet prillor av produktionstekniska skäl därför kan variera något.
  288,00 kr
 • Snabbtitt Prillan Snussats Original Portion
  Nedsatt pris!

  Prillan Snussats Original Portion

  Prillan Original Portion är ett portionssnus som du gör själv bara genom att tillsätta vatten. Prillan Original Portion innehåller ca 500 färdiga prillor och motsvarar ca 20 dosor. Tillsätt endast vatten och låt stå i rumstemperatur i 1,5 dygn. Färdigt! Prillan Original Portion är ett medelstarkt snus med en neutral tobakssmak. Nikotinhalt ca 8 mg/g färdigt snus.
  299,00 kr
 • Snabbtitt Askkopp för bilen LED
  Rea
  Nedsatt pris!

  Askkopp för bilen LED

  Askkopp för bilen LED är en askkopp som är gjord för att passa i mugghållaren i din bil

  Ordinarie pris 88,00 kr

  Special Price 59,00 kr

 • Snabbtitt Skärmaskin för Råtobak M08
  Nedsatt pris!

  Skärmaskin för Råtobak M08

  Skärmaskin för Råtobak M08. Med den här skärmaskinen i metall skär du lätt din råtobak till färdig rulltobak. Kallas även ibland för tobakskvarn, men den benämningen är egentligen felaktig eftersom man inte skall mala tobaken utan skära den i strimlor för att få den bästa röktobaken eller rulltobaken. Denna skärmaskin ger tobakssnitt med 0,8 mm bredd. Fukta råtobaken, men inte lika mycket som för andra skärmaskiner, och sätt till eventuell arom. Låt råtobaken stå i ett till två dygn, så att tobaken blir mjuk innan du skär den.
  (59)
  222,00 kr
 • Snabbtitt Coobra Skärmaskin för Råtobak
  Nedsatt pris!

  Coobra Skärmaskin för Råtobak

  Med Coobra skärmaskin skär du lätt din råtobak till färdig rulltobak. Kallas även ibland för tobakskvarn, men den benämningen är egentligen felaktig eftersom man inte skall mala tobaken utan skära den i strimlor för att få den bästa röktobaken eller rulltobaken. Blötlägg råtobaken och sätt till eventuell arom. Låt råtobaken stå i ett till två dygn, så att tobaken blir mjuk innan du skär den. Levereras med svensk bruksanvisning och ett rejält bordsfäste.
  (41)
  222,00 kr
 • Snabbtitt Etui St Louis -Beige
  Nedsatt pris!

  Etui St Louis -Beige

  Etui St Louis -Beige
  110,00 kr
Minskande ordning

   

11 artiklar