Avvikande öppettider på Lager och Kundtjänst: Skärtorsdag 18/4 kl: 8.00-15.00Stängt Långfredag 19/4 tom Annandag Påsk 22/4

Snusaromer - Essenser

Trodde du att snus bara måste smaka snus? Hos PGW Produkter hittar du snusaromer-essenser till ditt snus som ger dig den perfekta och personliga smaken på varje snus du lägger in. Snuskryddan räcker till ca 2,5 kilo snus och finns t.ex. i smakerna anis, bergamott och eukalyptus. Våra snusaromer finns i smakerna bergamottolja som räcker till 2,5 - 5 kilo snus, lakrits som med fördel kan kombineras med salmiak för den som gillar saltlakrits samt enbär. Dessa flaskor räcker till ca 2,5 kilo snus. Smaksätt snuset med våra oemotståndliga snuskryddor och snusaromer och ta din snusning till nya nivåer!
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 47

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Snabbtitt Coobra Snuskrydda Enbär
  Nedsatt pris!

  Coobra Snuskrydda Enbär

  Coobra Snuskrydda Enbär räcker till ca 1 kg snus. Innehåll: 25 ml
  (2)
  22 kr
 • Snabbtitt Mesquite 20 g
  Nedsatt pris!

  Mesquite 20 g

  Mesquite 20 g är en tobakssmak som är framställt från Mesquiteträ för att ge din tobak en rökig och och en aningen bitter smak. Denna rökarom är faktiskt framställd genom äkta rök från mesquitespån för att sedan filtreras för att rensa ut att skadliga ämnen. Perfekt för att använda till ditt snus!
  103 kr
 • Snabbtitt Kungssnus Prologue Arom
  Nedsatt pris!

  Kungssnus Prologue Arom

  Välbalanserad snusarom med smak av äkta lakrits och liten touch av salmiak. Innehåller: Fuktighetsbevarande ämne (E422, E1520), aromer inklusive rökarom, Stabiliseringsmedel(E433), Färgämne(Briliantsvart) Anvisning: Aromen är särskilt anpassad för Kungssnus snussatser. Följ snussatsens manual. Denna arom kan även användas till snussatser av andra fabrikat. I dessa fall behövs varken glycerin, propylenglykol eller extra rökarom tillsättas.
  52 kr
 • Snabbtitt Snusessens Ho 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Ho 10 ml

  Snusessens Ho 10 ml med en söt och blommigt träig doft. Den påminner om rosenträ. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snabbtitt Snusessens Myrra 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Myrra 10 ml

  Snusessens Myrra 10 ml är en mörk, jordig och rökig högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snabbtitt Coobra Snuskrydda Citrus
  Nedsatt pris!

  Coobra Snuskrydda Citrus

  Coobra Snuskrydda Vanilj räcker till ca 1 kg snus. Innehåll: 25 ml
  (3)
  22 kr
 • Snabbtitt Snusessens Citron 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Citron 10 ml

  Snusessens Citron 10 ml är en citronolja med angenäm citronlukt och mild, något bitter smak. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snabbtitt Snusessens Kryddnejlika 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Kryddnejlika 10 ml

  Snusessens Kryddnejlika 10 ml är en varmt kryddig, träig högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snabbtitt Snusessens Stjärnanis 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Stjärnanis 10 ml

  Snusessens Stjärnanis 10 ml har en stark, kryddig, varm och mycket söt lakritsdoft med sting. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snabbtitt PGW Lakrits
  Nedsatt pris!

  PGW Lakrits

  PGW Lakrits
  (8)
  27 kr
 • Snabbtitt Coobra Snuskrydda Julsnus
  Nedsatt pris!

  Coobra Snuskrydda Julsnus

  Coobra Snuskrydda Julsnus
  22 kr
 • Snabbtitt Fransk Ek 20 g Medium
  Nedsatt pris!

  Fransk Ek 20 g Medium

  Mald rostad amerikansk ek ger en diskret smak. Finns både som Amerikans- och Fransk Ek. Rostningsgrader i stigande ordning Medium, Medium+, Hard. Innehåller 20 gram finmald rostad ek. Blandas i tobakspulvret innan värmebehandling. Vi rekommenderar ungefär 10 gram per kilo färdigt snus.
  52 kr
 • Snabbtitt Kungssnus Original Arom
  Nedsatt pris!

  Kungssnus Original Arom

  Resultatet blir ett gediget originellt och klassiskt snus. Innehåller: Fuktighetsbevarande ämne (E422, E1520), aromer inklusive rökarom, Stabiliseringsmedel(E433), Färgämne(Briliantsvart) Anvisning: Aromen är särskilt anpassad för Kungssnus snussatser. Följ snussatsens manual. Denna arom kan även användas till snussatser av andra fabrikat. I dessa fall behövs varken glycerin, propylenglykol eller extra rökarom tillsättas.
  52 kr
 • Snabbtitt Snusessens Eukalyptisk 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Eukalyptisk 10 ml

  Snusessens Eukalyptisk 10 ml har en uppfriskande, kamferaktig och något söt doft. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snabbtitt Snusessens Lavendel 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Lavendel 10 ml

  Snusessens Lavendel 10 ml är friskt fruktig, träigt blommig och lite örtig. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snabbtitt Snusessens Timjan 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Timjan 10 ml

  Snusessens Timjan 10 ml är en stark och effektiv distinkt örtig doft. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 47

 1. 1
 2. 2
 3. 3