Snusaromer - Essenser

Trodde du att snus bara måste smaka snus? Hos PGW Produkter hittar du snusaromer-essenser till ditt snus som ger dig den perfekta och personliga smaken på varje snus du lägger in. Snuskryddan räcker till ca 2,5 kilo snus och finns t.ex. i smakerna anis, bergamott och eukalyptus. Våra snusaromer finns i smakerna bergamottolja som räcker till 2,5 - 5 kilo snus, lakrits som med fördel kan kombineras med salmiak för den som gillar saltlakrits samt enbär. Dessa flaskor räcker till ca 2,5 kilo snus. Smaksätt snuset med våra oemotståndliga snuskryddor och snusaromer och ta din snusning till nya nivåer!
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 30

 1. 1
 2. 2
 • PGW Bergamottolja
  Nedsatt pris!

  PGW Bergamottolja

  För kryddning av snus. Ger en kraftig mycket ren och fin bergamottsmak till snuset. 20 ml räcker till 2,5 - 5 kg snus.
  (30)
  27 kr
 • PGW Enbär
  Nedsatt pris!

  PGW Enbär

  PGW Enbär räcker till ca 2,5 kg snus.
  (11)
  27 kr
 • PGW Lakrits
  Nedsatt pris!

  PGW Lakrits

  PGW Lakrits
  (9)
  27 kr
 • Fransk Ek 20 g Hard
  Nedsatt pris!

  Fransk Ek 20 g Hard

  Mald rostad Fransk ek ger en diskret smak. Finns både som Amerikans- och Fransk Ek. Rostningsgrader i stigande ordning Medium, Medium+, Hard. Innehåller 20 gram finmald rostad ek. Blandas i tobakspulvret innan värmebehandling. Vi rekommenderar ungefär 10 gram per kilo färdigt snus.
  (2)
  52 kr
 • Fransk Ek 20 g Medium
  Nedsatt pris!

  Fransk Ek 20 g Medium

  Mald rostad amerikansk ek ger en diskret smak. Finns både som Amerikans- och Fransk Ek. Rostningsgrader i stigande ordning Medium, Medium+, Hard. Innehåller 20 gram finmald rostad ek. Blandas i tobakspulvret innan värmebehandling. Vi rekommenderar ungefär 10 gram per kilo färdigt snus.
  52 kr
 • Snusessens Vintergröna 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Vintergröna 10 ml

  Snusessens Vintergröna 10 ml är en fantastiskt frisk och lite träig myntalik doft med sötma i botten. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror.
  31 kr
 • Snusessens Timjan 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Timjan 10 ml

  Snusessens Timjan 10 ml är en stark och effektiv distinkt örtig doft. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snusessens Rosenträ 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Rosenträ 10 ml

  Snusessens Rosenträ 10 ml med en mjuk, söt och rosigt blommig trädoft med frisk krydda. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snusessens Petitgrain 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Petitgrain 10 ml

  Snusessens Petitgrain 10 ml är den starkaste av citrussorterna. Kraftig limedoft med inslag av citrongräs och en blommig sötma. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  (3)
  31 kr
 • Snusessens Myrra 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Myrra 10 ml

  Snusessens Myrra 10 ml är en mörk, jordig och rökig högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  (1)
  31 kr
 • Snusessens Lime 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Lime 10 ml

  Snusessens Lime 10 ml är grön med kraftfull syrlighet och skarpa fruktiga toner. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snusessens Lavendel 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Lavendel 10 ml

  Snusessens Lavendel 10 ml är friskt fruktig, träigt blommig och lite örtig. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  (2)
  31 kr
 • Snusessens Lagerblad 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Lagerblad 10 ml

  Snusessens Lagerblad 10 ml har en kryddig, frisk och varm doft Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snusessens Kryddnejlika 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Kryddnejlika 10 ml

  Snusessens Kryddnejlika 10 ml är en varmt kryddig, träig högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snusessens Koriander 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Koriander 10 ml

  Snusessens Koriander 10 ml är frisk med inslag av kamfer och apelsin Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
 • Snusessens Kanel 10 ml
  Nedsatt pris!

  Snusessens Kanel 10 ml

  Snusessens Kanel 10 ml är en essens med kanel. Kombinera gärna denna med Tangerine. Högkoncentrerad oljebaserad essens av naturliga råvaror. Lämplig dosering: Enligt eget omdöme, tycke och smak. En flaska räcker till att smaksätta 4-10 kilo snus. För mycket smaksättning är inte alltid bättre. Levereras i glasflaska med pipett.
  31 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 30

 1. 1
 2. 2