Kapsyler

Kapsyler och förseglingslack i mängder av färger och volymer 

Bland PGW:s produkter hittar du ett brett utbud för hemmabryggare! Här hittar du allt som du behöver, allt från humlet till maltkvarnen för att krossa humlet själv, till steget när du ska föra över den färdiga drycken till en flaska och så klart snygga kapsyler att försegla de med. Att brygga öl, cider, vin eller annan dryck ska vara roligt och tillfredställande, och för det behöver du den rätta utrustningen. PGW erbjuder utrustning för hela processen: brygga, jäsa och servera. Bland våra produkter hittar du bland annat ett brett urval av kapsyler, flaskfyllare, kork- och kapsylapparater och förseglingslack

Buteljera dina flaskor med färgglada kapsyler 

När ölet är klart, flaskorna fyllda och det är dags att ställa undan flaskorna för en sekundärjäsning så krävs det trycktåliga kapsyler. För detta ändamål har vi ett brett urval av färgglada kronkapsyler för ölflaskor som dessutom säljs i ekonomipack! Dessa kapsyler håller trycket och ser till att din goda öl behåller den perfekta mängden kolsyra. Med olika färger kan du dessutom sortera din dryck efter färg, istället för att skaffa flerfärgade flaskor eller märka dem på annat sätt. Vill du även underlätta proceduren så kan du exempelvis använda en kapsylpåsättare om du tänkt buteljera en stor mängd med dryck. 

Med våra förseglingslack i flera färger kan du enkelt ta exakt så mycket du behöver då dessa kommer i små korn, sedan smälta ner i ett vattenbad och doppa dina flaskor för en professionell, hållbar och snygg yta! 

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 40

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Ölkapsyler Color Joy 250-p
  Ölkapsyler Color Joy 250-p
  40 kr
 2. Kapsyler 31mm utan gänga guld
  Kapsyler 31mm utan gänga guld
  2 kr
 3. Ölkapsyler Color Joy 70-p
  Ölkapsyler Color Joy 70-p
  20 kr
 4. Patentkorkspackning 100-p
  Patentkorkspackning 100-p
  Rating:
  90%
  104 kr
 5. Ölkapsyler Svart 250-pack
  Ölkapsyler Svart 250-pack
  Rating:
  95%
  40 kr
 6. Ölkapsyler Svart 70-pack
  Ölkapsyler Svart 70-pack
  Rating:
  100%
  20 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 40

Sida
per sida
Sätt fallande sortering