Fransk Ekspån Mediumrostade 100 g

Rating:
50 % of 100
Slut i lager Vikt: 100 g
SKU
J151
Snabb överblick
Fransk Ekspån Mediumrostade 100 g
79 kr

Garanterad och trygg e-handel

Dessa mediumrostade spån av fransk ek går att använda ihop med många olika sorters hembryggt vin. Ekspån är något som används för att få till en ekfatskaraktär när man tillverkar sitt eget vin. Man kan säga att det fungerar som en genväg istället för att lagra vinet i ett riktigt ekfat.

Dessa ekspån är mediumrostade vilket innebär att de ger vinet en lagom rund karaktär efter att vinet lagrats på just dessa ekspån. De passar väldigt bra till de flesta sorters vin, särskilt de franska vinerna. Ekspånen lätta att använda för både den vane hemmabryggaren men också för den som är komplett nybörjare och vill prova på för första gången.

Denna uppsättning Fransk Ekspån Mediumrostade säljs i en påse där det ingår ekspån till en vikt av 100 gram.

Bra att ha när man brygger eget vin

Spån gjorde på fransk ek är något som bör ingå i varje verktygslåda hos alla som tillverkar sitt eget vin hemma eftersom det är något som verkligen ger vinet en egen karaktär som är rund och djup. 

Att brygga eget vin hemma är något som är oerhört roligt och det blir allt fler som gör det i dagens samhälle. Känslan när man har bryggt sitt eget vin hemma och sedan äntligen får avnjuta det är en härlig känsla.

Att tillverka eget vin och sätta en extra touch på det genom att lagra vinet på dessa ekspån som är mediumrostade hjälper verkligen till att få till en god och fyllig smak.

Passar till de flesta sorters vin

Bra att veta om Fransk Ekspån Mediumrostade 100 g.

  • Ger vinet en rund karaktär
  • Enkelt att använda
  • Passar bra för alla som brygger eget vin hemma
  • Passar till många sorters vin
2.5
Rating:
50% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Fransk Ekspån Mediumrostade 100 g
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris