Öljäst White Labs Coastal Haze Ale Yeast Blend WLP067

I lager Vikt: 20 g
SKU
ÖT511
Snabb överblick
Ger ett avsevärt bättre resultat för ditt öl än vanlig frystorkad jäst. Kan användas 3 - 4 gånger. Irish Ale är en irländsk jästtyp som ger en ren, mjuk, fyllig, fruktig smak med en aning diacetyl (smörkolasmak). Mycket passande till stouts. Normal flockulering Utjäsningsgrad 71 -75 % Optimal jäsningstemp 17 - 22°C.
104 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

En flytande öljäst.Denna ger er ett avsevärt bättre resultat för ditt öl än en vanlig frystorkad jäst någonsin kommer ha chansen att göra. Kan användas 3 - 4 gånger. Irish Ale är en irländsk jästtyp som ger en ren, mjuk, fyllig, fruktig smak med en aning diacetyl (smörkolasmak). Mycket passande till stouts. Normal flockulering Utjäsningsgrad 71 -75 % Optimal jäsningstemp 17 - 22°C.

Wyeast har mottot att alltid tillhandage bästa möjliga service och samtidigt ge dig, som kund, den viktigaste och mest nödvändiga informationen du behöver för att brygga både bra öl och bra vin. Deras åtagande är att förse kunderna med en vänlig, högklassig och i högsta grad erfaren bakgrund och kännedom om de som säljs. Detta är dessutom möjligt då de har över 30 års erfarenhet av både vin- och ölbryggning! På deras hemsida har de dessutom en hel mängd recept på nya, annorlunda och spännande öl- och vinkok!

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Öljäst White Labs Coastal Haze Ale Yeast Blend WLP067
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris