Glas

Snygga och stilrena glas för alla tillfällen 

En del av tjusningen att hälla upp sig ett glas med svalkande öl eller fylligt vin är att få avnjuta det i rätt sort glas. Tänk dig att du kommer hem från en lång dag på jobbet, har inhandlat en flaska whiskey på vägen, och så kommer du hem och inser att du måste dricka din efterlängtade dryck ur ett vanligt dricksglas eller kanske rentav ur ett vinglas. Det kan förstöra hela känslan och upplevelsen. Denna besvikelse kan du lätt undvika genom att samla på dig en uppsättning av glas som du kan tänkas ha användning för: är du en trogen vinälskare är det en god idé att köpa en uppsättning av både glas för rött vin och för vitt vin; gillar du att dricka öl tillsammans med polarna så är det bra att ha tillräckligt många ölglas hemma för att kunna bjuda hela gänget, osv. Som tur är så har vi bland PGW:s produkter en stor samling av vinglas, ölglas och övriga glas av kvalitet.  

Vinglas 

Bland vårt sortiment av vinglas hittar du glas såväl till vinprovningen med kompisarna som till de finare middagarna med släkten eller det första mötet med svärföräldrarna. Glasen gör sig lika bra till vitt, rosé eller rött vin, men för den som vill ha det korrekt så finns det uppsättningar av bara rödvinskupor eller vittvinskupor. Glasen i vårt sortiment är av fin kvalitet och funkar utmärkt att ta med sig som present eller med att uppdatera samlingen hemma. 

Ölglas 

Upplevelsen att avnjuta ett stort glas med iskall, skummande öl blir så mycket bättre om det görs i rätt glas! I vårt sortiment av ölglas hittar du flera olika storlekar, ölglas med eller utan fot, med eller utan handtag, klassiska pokaler och pintglas, sejdlar och ölstövlar, osv. På vissa av våra ölglas pryder även olika tryck och loggor från välkända öltillverkare, bland annat Tuborg, Falcon och Pripps Blå. Oavsett om du är ute efter att utöka din samling av snygga kvalitetsglas, eller vill ha ett glas med varje logga, så hittar du det bland vårt breda sortiment av ölglas. 

Övriga glas 

Det är inte alla som älskar öl eller gillar att dricka vin till maten, och till dessa har vi ett brett sortiment av övriga glas. Bland dessa finns såväl stilrena cocktailglas, exklusiva cognacglas på fot, och höga glas både med och utan tryck, samt karaffer för den som inte vill servera direkt ur flaskan. Med dessa glas i utmärkt kvalitet kan du göra din glassamling komplett, och vara säker på att nästa gång dina gäster kommer med en whiskyflaska som present till middagen, så kan du servera denna i rätt sorts glas! 

Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Ölglas Kronenburg 50 clÖlglas Kronenburg 50 cl
  Ölglas Kronenburg 50 cl
  Rating:
  100%
  38 kr
 2. Glasmugg med sugrör 4-packGlasmugg med sugrör 4-pack
  Glasmugg med sugrör 4-pack
  68 kr
 3. Glas med Flaska 450 MLGlas med Flaska 450 ML
  Glas med Flaska 450 ML
  68 kr
 4. Shotglas ManShotglas Man
  Shotglas Man
  54 kr
 5. Ölglas Timmermans Kriek 25 clÖlglas Timmermans Kriek 25 cl
  Ölglas Timmermans Kriek 25 cl
  110 kr
 6. Ölglas Vedett veteöl 33 clÖlglas Vedett veteöl 33 cl
  Ölglas Vedett veteöl 33 cl
  66 kr
 7. Ölglas Sussex Draught PintÖlglas Sussex Draught Pint
  Ölglas Sussex Draught Pint
  Rating:
  100%
  43 kr
Visa som Rutnät Listvy

9 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering