Lägg din order senast klockan 13 på onsdag 19 december  för leverans före jul. 

Trygg Ehandel
0item(s)

Du har inga varor i din varukorg..

Glas

Bläddra utifrån
Kategori
 1. Vinglas (1)
 2. Ciderglas (0)
 3. Ölglas (37)
 4. Övriga glas (6)
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 42

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Snabbtitt Ölglas Grolsch
  Nedsatt pris!

  Ölglas Grolsch

  Ölglas Grolsch är ett ölglas med klass som du kan använda vid alla tillfällen då öl ska drickas. Glaset har en klassisk och traditionell design med en smal botten som breddas ju länger upp mot toppen man kommer. Glasets har Grolsch logo på mitten av ena sidan på glaset. Bjud hem dina vänner på ölfest eller drick i din ensamhet, oavsett så kommer glaset att komma till mycket användning. Grolsch är ett holländskt bryggeri som har sitt bryggeri i staden Groenlo där öl har bryggts sedan år 1615.
  (1)
 • Snabbtitt Ölglas Bass Pint
  Nedsatt pris!

  Ölglas Bass Pint

  Ölglas Bass är ett enkelt och ganska diskret ölglas som trots det passar utmärkt när det är dags för lite kall god öl med vännerna eller bara att njuta av för dig själv. Ölglaset är väldigt brett över hela glaset men ju högre upp man kommer desto större är bredden. Mitt på glasets ena sida finns Bass logo som är en röd triangel där det står Bass nere i högra hörnet. Bass är en öl från Burton Upon Trent i Storbritannien där det grundades år 1777 och logon var det första registrerade varunamnet i Storbritannien.
  (2)
  21,00 kr
 • Snabbtitt Ölglas Leo 28,5 cl
  Nedsatt pris!

  Ölglas Leo 28,5 cl

  Leo är snygga ölglas som rymmer 28,5 cl. Det positiva är dock att du kan fylla på glaset om och om igen med god öl eller annan passande dryck. Bjud hem dina vänner och servera ett gott glas kall öl och njut tillsammans av den goda smaken i de här fina ölglasen från Leo.
  66,00 kr
 • Snabbtitt Ölsejdel 1 liter
  Nedsatt pris!

  Ölsejdel 1 liter

  Med en enliters ölsejdel kan du drika öl som på Oktoberfesten i München.
  (5)
  66,00 kr
 • Snabbtitt Ölglas Åbro Pokal 40 cl
  Nedsatt pris!

  Ölglas Åbro Pokal 40 cl

  Ölglas Åbro Pokal är ett fint och stilrent glas som passar vid alla tillfällen. Glaset rymmer 0,4 liter god öl och är i pokalformat. Glaset står stabilt på plana ytor och ger dig ett behagligt grepp att hålla om när du dricker. Bjud hem dina vänner på en härlig ölkväll och njut tillsammans med de här fina glasen som höjer stämningen ett par grader utan tvekan. Åbro Bryggeri är ett gammalt bryggeri som startade sin tillverkning år 1856 och har sitt säte i den lilla småländska orten Vimmerby.
  43,00 kr
 • Snabbtitt Ölglas Timmermans Kriek 25 cl
  Nedsatt pris!

  Ölglas Timmermans Kriek 25 cl

  Timmermans Kriek är ett fint och stilrent ölglas som rymmer 25 cl. Glasets design ser till stor del ut som ett vinglas med fot vilket ger det hela en lite mer exklusiv syn. Timmermans logga finns också på ena sidan av glaset. Timmermans är ett belgiskt bryggeri som är familjeägt sen 300 år tillbaka. Bjud hem dina vänner på lite god öl i det här fina glaset från Timmermans.
  110,00 kr
 • Snabbtitt Ölglas Budels 50 cl
  Nedsatt pris!

  Ölglas Budels 50 cl

  Budels ölglas är ett stilrent ölglas som gör ditt öldrickande mycket behagligt.. Budels är ett bryggeri som håller till utanför Eindhoven i Nederländerna Glaset har också Budels logo på ena sidan. Glaset rymmer 50 cl.
  76,00 kr
 • Snabbtitt Ölglas Kronenbourg Blanc halvpint
  Nedsatt pris!

  Ölglas Kronenbourg Blanc halvp

  Ett fint ölglas med det franska bryggeriet Kronenbourg som  ligger i Strasbourg som avbild. Rymmer en halv pint.
  (2)
  32,00 kr
 • Snabbtitt Ölglas John Smith's Pint
  Nedsatt pris!

  Ölglas John Smith's Pint

  Ölglas John Smith's. Krönta pintglas från England för den riktiga pubkänslan.
  (1)
  43,00 kr
 • Snabbtitt Ölglas Tuborg 40 cl
  Nedsatt pris!

  Ölglas Tuborg 40 cl

  Ölglas Tuborg 40 cl
  21,00 kr
 • Snabbtitt Ölglas Caffreys Cold Pint
  Nedsatt pris!

  Ölglas Caffreys Cold Pint

  Ölglas Caffreys Cold Pint är ett väldigt enkelt och stilrent ölglas. Glaset är lite smalare i den nedersta tredjedelen för att sedan bli marginellt bredare. Caffreys logga finns på ena sidan av glaset och den är grön med en gul ytterkant och texten Caffreys i vitt. Caffreys är ett irländskt öl som kommer från huvudstaden Dublin.
  76,00 kr
 • Snabbtitt Ölglas Staropramen sejdel 40 cl
  Nedsatt pris!

  Ölglas Staropramen sejdel 40cl

  Ett fint ölglas med Staropramens logga på. Rejält och bra handtag så du får ett stabilt och fast grepp. Staropramen är Tjeckiens näst största bryggeri och har sitt säte i huvudstaden Prag. Glaset rymmer 0,4 liter.
  (7)
 • Snabbtitt Ölglas Falcon Sejdel 6-pack
  Nedsatt pris!

  Ölglas Falcon Sejdel 6-pack

  Ölglas Falcon Sejdel 6-pack
  211,00 kr
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 16 av totalt 42

 1. 1
 2. 2
 3. 3