Vinställ

Hos oss hittar du vinställ som passar till alla tillfällen. Ett exklusivt ställ i svart smide med plats för vinglas och ljus skapar en gemytlig atmosfär när du serverar vin direkt ur en alldaglig bag-in-box. Vårt rustika ekfat leder tankarna till vinodlingar i Sydeuropa. En spännande inredningsdetalj är våra dekorativa vinställ i smide. De kan antingen hängas upp på väggen eller placeras stående på golvet och finns i olika storlekar. Den äkta vinsamlaren väljer förstås ett ställ som rymmer upp till 100 flaskor.


Fördelar med vinställ


Det finns många olika variationer av vinställ att välja mellan. Några fördelar med vinställ är:

Organisering:

Ett vinställ erbjuder en strukturerad och snygg förvaring av vinflaskor. Detta gör att det blir smidigare och enklare att hitta och välja den önskade flaskan utan att behöva rota igenom skåp.

Snygg förvaring:

Ett snyggt och stilfullt vinställ kan vara en inredningsdetalj i ditt hem. Oavsett om det är ett modernt, rustikt eller minimalistiskt designat vinställ, gör det ditt hem mer inbjudande.

Skydd mot skador:

Flaskor som förvaras liggande i lådor eller i skåp har större risk att skadas. Med ett vinställ skyddar du flaskorna och minskar risken för skador.

Åldring:

Med vissa viner är lagring en stor del av njutningen. Genom att förvara dina viner i ett vinställ mognar vinet på rätt sätt och utvecklar sina smaker till det bättre.

Tillgänglighet:

Ett vinställ gör det enkelt att välja vin för kvällen. Du behöver inte flytta på flera flaskor för att nå det vin du vill ha, något som gör upplevelsen med att att välja vin smidigare.

Platsbesparing:

Är du någon som samlar på vin men har ont om plats, är ett vinställ rätt produkt för dig. Ett vinställ hjälper till att frigöra mer utrymme i ditt hem. Har man väldigt lite utrymme att förvara vinet kan man också överväga att lagra vinet i Bag-in-box.

Hur väljer jag rätt vinställ eller vinhylla?

Välj den vinhylla eller vinställ som har möjlighet att förvara det exakta antal vinflaskor du äger. Om du har en mångsidig samling av flaskor kan det vara bra att överväga hur du vill visa upp dem. Det gör det inte bara enklare att hitta det vin du önskar, utan det gör även förvaringen snyggare.

Du bör även ta hänsyn till den yta i ditt hem där du ska ha ditt vinställ. Förvara vinet på en plats som är sval och mörk, och undvik direkt solkontakt då detta kan öka vinets åldringsprocess.

Hos PGW hittar du vinställ i många olika varianter, där du kan välja fritt bland material och funktion. Allt från små vinställ till större och mer robusta vinställ. Hos oss finns det något för alla vinsamlare.

 

Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Vinstege Vägg Smide 4 flaskorVinstege Vägg Smide 4 flaskor
  Vinstege Vägg Smide 4 flaskor
  Rating:
  85%
  566 kr
 2. Vinstege Vägg Smide 6 flaskorVinstege Vägg Smide 6 flaskor
  Vinstege Vägg Smide 6 flaskor
  Rating:
  75%
  746 kr
 3. Vinstege Vägg Smide 8 flaskorVinstege Vägg Smide 8 flaskor
  Vinstege Vägg Smide 8 flaskor
  Rating:
  73%
  876 kr
 4. Vinställ Metall 100 flaskorVinställ Metall 100 flaskor
  Vinställ Metall 100 flaskor
  Rating:
  85%
  1 045 kr
 5. Vinställ Metall 50 flaskorVinställ Metall 50 flaskor
  Vinställ Metall 50 flaskor
  Rating:
  91%
  625 kr
 6. Vinställ Metall 30 flaskorVinställ Metall 30 flaskor
  Vinställ Metall 30 flaskor
  Rating:
  88%
  415 kr
 7. Flaskhållare Snöre BeigeFlaskhållare Snöre Beige
  Flaskhållare Snöre Beige
  122 kr
 8. Flaskhållare Snöre VitFlaskhållare Snöre Vit
  Flaskhållare Snöre Vit
  122 kr
 9. Flaskhållare Snöre VinrödFlaskhållare Snöre Vinröd
  Flaskhållare Snöre Vinröd
  122 kr
Visa som Rutnät Listvy

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering