Browin Caramel Likör 40 ml

I lager Vikt: 55 g
SKU
E124
Snabb överblick

Har du oanmälda gäster och ditt dryckesskåp är tomt? Vi har ett sätt att hantera det! Kolla in vår smakessens med en distinkt arom av Przepalanka – en traditionell sprit med lite karamellsmak från Polen! Denna smaksättning låter dig förbereda utsökt och aromatisk sprit på ett enkelt sätt på bara 24 timmar! Allt du behöver göra är att blanda din favoritsprit med rätt mängd essens, och sedan låta den stå och mogna i en dag.

Räcker till 0,5 liter.

59 kr

Garanterad och trygg e-handel

  • Karamellsmak och arom - älskar du doften av bränt socker? Denna smaksättning är för dig! Tack vare att du använder den försvinner spriten som våra morföräldrar brukade laga från bordet snabbare än du förväntar dig! Lyckligtvis har vi goda nyheter till dig – att förbereda det är lättare än du tror!
  • Läcker sprit gjord över natten - blanda din favoritsprit med essens, låt den stå i 24 timmar och ... färdig! Enkelt, snabbt och gott! Du kan bestämma hur söt du dricker - enligt dina preferenser!
  • För 0,5 liter alkohol - en 40 ml flavor essence-flaska räcker för att tillaga så mycket som 0,5 L söt sprit som alla dina vänner kommer att njuta av!
  • Bekväm förpackning - Vill du tillaga mindre än 0,5 L sprit? En flaska med speciella spår låter dig mäta upp en 10 ml essens portion.
  • Enkel sammansättning - du kan vara säker på att du inte tillsätter några onödiga smakförstärkare till din hemmagjorda sprit!

 

Har du oanmälda gäster och ditt dryckesskåp är tomt? Vi har ett sätt att hantera det! Kolla in vår smakessens med en distinkt arom av Przepalanka – en traditionell sprit med lite karamellsmak från Polen! Denna smaksättning låter dig förbereda utsökt och aromatisk sprit på ett enkelt sätt på bara 24 timmar! Allt du behöver göra är att blanda din favoritsprit med rätt mängd essens, och sedan låta den stå och mogna i en dag. Du kan själv bestämma om du föredrar din sprit mer eller mindre söt och gör dem efter dina önskemål! En 40 ml flaska räcker för att tillaga 0,5 L likör, och dess bekväma skåror gör det möjligt att dosera mindre portioner av essensen. Den enkla sammansättningen av produkten säkerställer att du kan förbereda hemlagad sprit utan onödiga färgämnen, aromer och smakförstärkare!

 

Hur man använder:

Häll 0,5 liter sprit i behållaren och tillsätt sedan smakessensen. Blanda allt noggrant och låt drycken stå i minst 24 timmar*. Efteråt får du alkohol med full doft och distinkt smak! Smaklig måltid!

*För bästa smak- och aromeffekt rekommenderar vi att du konsumerar essensdrycken efter ungefär en vecka.

 

Om du vill förbereda en mindre del av spriten kan du använda skårorna på flaskan som gör att du kan mäta upp 10 ml av essensen!

 

Ingredienser: rostat socker.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Browin Caramel Likör 40 ml
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris