Browin Kvittenlikör 40 ml

I lager Vikt: 55 g
SKU
E121
59 kr

Garanterad och trygg e-handel

Den unika nyansen av KVITTENLIKÖR-essensen kommer att få dig att bli kär i denna lyxiga smak, speciellt när du är ett fan av likörer eller cocktails. Om du känner för att uppfriska på ett unikt sätt - se till att prova vår KVITENLIKÖR smakessens. Kvitten är en i Sverige ganska okänd frunk som påminner lite om äpple. Den lämpar sig särskilt att göra marmelad eller likör på. Mycket populär i mellersta och södra Europa.

 

  • Smak av KVITTENLIKÖR - låt dig ryckas med av en unik upplevelse!
  • Vacker djup färg - perfekt för hemdrinkar. Dina drinkar kommer alltid att se fantastiska ut.
  • Bekväm att använda - i en specialdesignad flaska med urtag för att exakt mäta de nödvändiga 10 ml portionerna.
  • En snabb och smakrik idé för likörer, cocktails, lemonader eller drinkar - du kommer alltid att kunna trolla fram en speciell smakessens!
  • Förhindrar monotoni - trolla fram några fantastiska smaker, sök efter dina favoritinspirationer.

 

Denna fantastiska essens, stängd i en liten flaska, kommer att göra att dina drinkar alltid smakar speciellt. Med denna smakkrydda förbereder du 4 liter KVITENLIKÖR-smaksatt dryck. Om du har mindre aptit eller håller en liten fest kan du bekvämt mäta upp 10 ml doser så att du kan förbereda 1 liter alkohol. Om du väljer att blanda det med alkohol – kom ihåg att låta ingredienserna mätta ordentligt för att få den perfekta mixen.

Komplettera din samling av Browin-smakessenser med essensen med smak av QUINCE LIKÖR och upplev den extraordinära kraften i vår produkt.

 

Användarinstruktioner:

Häll innehållet i flaskan i drycken. Tillsätt 360 gram socker. Blanda väl och låt stå i 24 timmar * . Fördjupningarna i flaskan låter dig mäta 10 ml portioner av essensen för att förbereda 1 liter alkohol. En flaska ger 4 liter smaksatt dryck. 

* För bästa smak- och aromeffekt rekommenderar vi att du konsumerar essensdrycken efter ungefär en vecka. 

 

Ingredienser: glycerin, vatten, surhetsreglerande medel: citronsyra; färgämne: E 150d; arom, glyceroltriacetat.

Total volym: 40 ml.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Browin Kvittenlikör 40 ml
Ditt betyg