Browin Körsbär 40 ml

I lager Vikt: 55 g
SKU
E122
Snabb överblick

Arom med körsbärssmak - älskar du fruktlikörer? I så fall är denna smaksättning för dig! En utsökt fruktdryck gjord med den, med en distinkt körsbärsarom, försvinner från bordet snabbare än du förväntar dig! Lyckligtvis har vi goda nyheter för dig - att förbereda det är lättare än du tror!

Likör gjord över natten - blanda din favoritsprit med socker och essens, låt stå i 24 timmar och... färdig! Enkelt, snabbt och gott! Justera dryckens sötma själv genom att använda rätt mängd socker och förbered den som du vill!
59 kr

Garanterad och trygg e-handel

Oanmälda gäster och ett tomt dryckesskåp? Vi har ett sätt att hantera det! Kolla in vår smakessens med en distinkt körsbärsarom! 

 

  • Arom med körsbärssmak - älskar du fruktlikörer? I så fall är denna smaksättning för dig! En utsökt fruktdryck gjord med den, med en distinkt körsbärsarom, försvinner från bordet snabbare än du förväntar dig! Lyckligtvis har vi goda nyheter för dig - att förbereda det är lättare än du tror!
  • Likör gjord över natten - blanda din favoritsprit med socker och essens, låt stå i 24 timmar och... färdig! Enkelt, snabbt och gott! Justera dryckens sötma själv genom att använda rätt mängd socker och förbered den som du vill!
  • För 4 liter - en 40 ml flavor essence flaska räcker för att förbereda så mycket som 4 L söt sprit som alla dina vänner kommer att njuta av!
  • Bekväm förpackning - Vill du förbereda en mindre mängd likör? En flaska med speciella räfflor låter dig mäta upp en 10 ml essens portion, tillräckligt för 1 L sprit!
  • Utan konserveringsmedel - du kan vara säker på att du inte tillsätter några onödiga ingredienser till din hemgjorda sprit!

 

Denna smaksättning gör att du kan förbereda söt fruktlikör på ett enkelt sätt på bara 24 timmar! Allt du behöver göra är att blanda din favoritsprit med rätt mängd socker och essens, och sedan låta den stå en dag för att bli mättad. Du bestämmer själv om du föredrar en mer eller mindre söt sprit genom att tillsätta antingen mer eller mindre socker!

En 40 ml flaska räcker för att tillaga så mycket som 4 L likör, och dess bekväma skåror gör det möjligt att dosera mindre portioner av essensen. Produkten innehåller inga konserveringsmedel!

 

Hur använder man smakessensen/körsbärsarom?

Häll 4 liter sprit (40-45% ren vodka eller okryddat brännvin) i behållaren, tillsätt minst 160-320 g socker och tillsätt sedan smakessensen. Rör om allt ordentligt tills allt socker är upplöst. Låt drycken stå i minst 24 timmar*. Likören är nu klar! Smaklig måltid!

Om du vill förbereda en mindre del av spriten kan du använda skårorna på flaskan som hjälper till att mäta upp 10 mL av essensen, vilket räcker till 1 L sprit!

*För bästa smak- och aromeffekt rekommenderar vi att du konsumerar essensdrycken tidigast efter ungefär en vecka.

 

Ingredienser: glycerin, arom, vatten, surhetsreglerande medel: citronsyra; E1518, färgämnen: E120, E133.

 

Total volym: 40 ml

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Browin Körsbär 40 ml
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris