Coopers English Bitter Ölsats

Rating:
93 % of 100
Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
Ö305
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Coopers English Bitter Ölsats är en ölsats som ger 23 liter äkta English Bitter! Det färdiga ölet är kopparfärgat med röda nyanser och ett mjukt, krämigt skum.

161 kr

Garanterad och trygg e-handel

Coopers är sveriges mest sålda ölsats! Ger 23 liter öl på ca 3 veckor. Ytterligare några veckors lagring förbättrar smaken betydligt. För starkare öl än lättöl, tillsättes bryggsocker, spraymalt eller maltextrakt.

1800-talets industrialisering av Storbritannien gav upphov till en "pale ale revolution". Olika stilar av ljus ale kom ut på marknaden allteftersom bryggerier anpassade sina brygder efter konsumenternas smak. En sådan smak var "Bitter".

I linje med denna traditionella typ av ljus ale har Coopers English Bitter en brun kopparfärg med röda nyanser och ett krämigt skum. Den bjuder dig på en tilltalande blommig arom, en blandning av rostade/söta maltsmaker som avrundas med en bestämd beska. English Bitter kan, om så önskas, serveras något mindre kyld.

För bästa resultat rekommenderar vi att denna produkt blandas med 500 gram ljustorkat maltextrakt samt 700 g bryggsocker. Använd aldrig vanligt socker till ölsatser. Det ger en obehaglig bismak.

Ölet har en blommig arom

Denna Coopers English Bitter Ölsats ger ett kopparfärgat öl med röda nyanser. Det färdiga ölet bör inte serveras fullt så kyld som när man till exempel serverar en lager.

Ölet har en blommig arom och en blandning av söta och rostade maltsmaker. Maltsmakerna avrundas med en distinkt beska som utmärker English Bitter-öl.

Bra att veta om Coopers English Bitter Ölsats

Coopers English Bitter Ölsats kommer ursprungligen från Australien. Ölsatsen består av ett Maltextrakt av kornmalt, humle och frystorkad öljäst.

  • Ölsatsen väger 1,7 kg
  • Har en brun kopparfärg med röda nyanser
  • Blandas med ljustorkat maltextrakt och bryggsocker för bästa resultat
  • Ger omkring 23 liter färdigt öl
4.65
Rating:
93% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Coopers English Bitter Ölsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!