Coopers Real Ale Ölsats

Rating:
86 % of 100
Slut i lager Vikt: 2 kg
SKU
Ö303
Snabb överblick

Coopers Real Ale Ölsats är en ölsats som ger 23 liter äkta Real Ale!

Med en klar och gyllene färg, härligt fast skum och ljuvliga, fruktiga dofter ger denna brygd ett gott och smakrikt öl.

161 kr

Garanterad och trygg e-handel

Coopers Real Ale Ölsats är en omåttligt populär ölsats som ger omkring 23 liters öl, med 3 vol-% om du inte tillsätter något annat till denna sats, på bara tre veckor. Du kan också välja att lagra ölet ytterligare några veckor för att kraftigt förbättra smaken.

Coopers Real Ale Ölsats ger ett öl som är som ett riktigt bra Real Ale ska vara. Den har den där klara och inbjudande gyllene färgen, en lagom mängd skum, mjuka och behagliga dofter som är lätt fruktiga och en rik och generös munkänsla. Beskan i detta öl är måttlig.

Går att göra starkare än lättöl

Med denna Coopers Real Ale Ölsats är det enkelt att göra ölet starkare än ett lättöl. För att göra detta behöver du bara tillsätta bryggsocker och spraymalt eller maltextrakt när du brygger ölet hemma. Själva bryggvolymen förblir densamma – ca 23 liter – men det färdiga ölets smak, styrka och fyllighet förbättras märkbart. 

Något som är viktigt att komma ihåg när du brygger Coopers Real Ale Ölsats är att aldrig använda vanligt socker till ölsatsen. Att använda bryggsocker ger en mycket bättre bismak jämfört med om man använder vanligt socker.

Oavsett om du tillsätter extra bryggsocker och maltextrakt eller ej så ger denna Coopers Real Ale Ölsats ett otroligt gott öl som är lätt att tillverka själv!

Bra att veta om Coopers Real Ale Ölsats

Coopers Real Ale Ölsats kommer ursprungligen från Australien. Ölsatsen består av maltextrakt av kornmalt, humle samt frystorkad öljäst.

  • Ger omkring 23 liter färdigt öl
  • Ölet är klart efter tre veckor
  • Har mjuka, fruktiga dofter
  • Ölsatsen väger 1,7 kg
4.3
Rating:
86% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Coopers Real Ale Ölsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris