Ekens Aprikos Vinsats

Rating:
80 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V766
Snabb överblick
Ekens Aprikos Vinsats
418 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Aprikos Vinsats är en perfekt vinsats för alla som vill tillverka sitt eget aprikosvin hemma. Vinsatsen rymmer ett koncentrat på 5 liter som är tillverkat av druvsaft som håller ypperlig kvalitet. Koncentratet ger omkring 20 till 23 liter färdigt aprikosvin som är redo att serveras efter mellan tre och fyra veckor.

Ekens Aprikos Vinsats ger ett klassiskt aprikosvin som smakar exakt så som ett fruktigt och gott aprikosvin ska göra. Vinsatsen är enkel att använda när man ska tillverka sitt eget vin hemma. Den passar bra för såväl den erfarne hemmabryggaren som för nybörjaren som provar att brygga sitt eget aprikosvin för första gången.

Det färdiga vinet smakar fruktigt och har en tydlig sötma precis som ett bra Aprikos ska ha. Vinet passar bäst under våren och sommaren då solen skiner och man vill svalka sig med något härligt fruktigt i glaset. Känslan av att brygga sitt helt egna Aprikos och sedan få avnjuta det är verkligen häftig!

En prisvärd vinsats

Ekens Aprikos Vinsats består av ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av en druvsaft från utvalda druvor som valts ut då de håller hög kvalitet. Vinsatsen är verkligen prisvärd då den producerar en större mängd färdigt vin i jämförelse med andra vinsatser på samma prisnivå.

Att göra aprikosvin hemma och vänta in dagen då vinet äntligen är klart är en skön känsla. När vinet till sist är redo att serveras är det roligt att bjuda in nära och kära för att provsmaka. De kommer säkert bli imponerade över att du gjort ditt eget aprikosvin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger 20-23 liter färdigt Aprikos

Bra att veta om Ekens Aprikos Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger omkring 20 till 23 liter färdigt vin
  • Redo att servera efter tre-fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
4
Rating:
80% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Aprikos Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris