Ekens Bourgogne Vinsats

Rating:
82 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V734
Snabb överblick

Ekens Bourgogne Vinsats

462 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Denna Ekens Bourgogne Vinsats passar utmärkt för den som vill brygga sitt eget goda bourgognevin hemma. Behållaren innehållet ett koncentrat á 5 liter som är tillverkat av druvsaft av högsta möjliga kvalitet. Koncentratet ger till slut mellan 20 och 23 liter färdigt vin som är redo för servering efter tre till fyra veckor.

Ekens Bourgogne Vinsats ger ett klassiskt och delikat bourgognevin. Vinsatsen är väldigt enkel att använda hemma och passar således utmärkt för både den vane hembryggaren som för novisen.

Vinet från Ekens Bourgogne Vinsats är ett förhållandevis lätt vin som passar väldigt bra både till vardag och till fest. Känslan av att brygga sitt eget bourgognevin och sedan hälla upp det i glaset till middagen är verkligen häftig!

Ett lätt och smakrikt vin

Ekens Bourgogne Vinsats består av ett koncentrat gjort på druvsaft som håller en väldigt hög kvalitet. Vinsatsen är väldigt prisvärd eftersom den ger en mycket större mängd färdigt vin om man jämför med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

Att brygga sitt alldeles egna bourgognevin och sedan invänta att det blivit klart är verkligen en häftig upplevelse. Känslan av att ha bryggt sitt eget vin och sedan äntligen få hälla upp det i glaset är en härlig sådan. Att bjuda på vin som man har tillverkat själv är också ett bra sätt att imponera på gästerna vid middagen eller kalaset!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Innehåller 5 liter koncentrat

Bra att veta om Ekens Bourgogne Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Redo att serveras efter tre-fyra veckor 
  • Komplett jässats medföljer
4.1
Rating:
82% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Bourgogne Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris