Ekens Cabernet 8,5 kg Vinsats

Rating:
95 % of 100
I lager Vikt: 9 kg
SKU
V860
Snabb överblick
Ekens Cabernet 8,5 kg Vinsats
601 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Denna vinsats från Eken är en av marknadens tveklöst bästa vinsatser. Vinsatsen innehåller 8,5 kg ren, koncentrerad av druvsaft av högsta kvalitet och är perfekt för alla som vill tillverka sitt eget Cabernet-vin hemma. Vinsatsen ger 23 liter fylligt vin som är redo för servering tre till fyra veckor efter tillverkning.

Ekens Cabernet 8,5 kg Vinsats ger ett utsökt Cabernet-vin som passar perfekt bland annat ihop med rött kött. Vinsatsen är lätt att använda när man tillverkar sitt eget Cabernet-vin hemma. Vinsatsen passar också bra för såväl den rutinerade hemmabryggaren som för nybörjaren som provar för första gången.

Cabernet-vinet gör sig bäst ihop med en god bit mat och druvan är känd för att passa väldigt bra ihop med rött kött. Känslan av att ha tillverkat sitt egna Cabernet-vin och sedan få njuta av det är verkligen häftig!

En otroligt prisvärd vinsats

Ekens Cabernet 8,5 kg Vinsats består av ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är gjort av en druvsaft från utvalda druvor av högsta kvalitet. Vinsatsen är prisvärd då den ger en mycket större volym vin jämfört med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

Att brygga Cabernet-vin själv och sedan vänta in dagen då vinet äntligen blir klart är en härlig känsla. När vinet äntligen är redo för servering är det kul att bjuda in vänner och bekanta för att smaka. De kommer garanterat bli imponerade av att du bryggt ditt eget vin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Innehåller 8,5 kg druvsaft

Bra att veta om Ekens Cabernet 8,5 kg Vinsats:

  • Innehåller koncentrat gjort på druvsaft som väger 8,5 kg
  • Ger 23 liter färdigt vin
  • Redo att servera efter tre-fyra veckor
  • En komplett jässats medföljer
4.75
Rating:
95% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Cabernet 8,5 kg Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris