Ekens Cabernet/Merlot Vinsats

I lager Vikt: 7 kg
SKU
V738
Snabb överblick
Ekens Cabernet/Merlot Vinsats
495 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Cabernet/Merlot Vinsats är en vinsats som passar alldeles utmärkt för dig som planerar att brygga ditt eget vin hemma. Vinsatsen består av ett koncentrat på 5 liter som är baserat på en druvsaft av högsta kvalitet. Innehållet ger någonstans mellan 20 och 23 liter vin som är färdigt för servering efter omkring tre-fyra veckor.

Ekens Cabernet/Merlot Vinsats ger ett delikat vin som är baserat på två populära druvor. Vinsatsen är väldigt enkel att använda själv hemma för att tillverka sitt eget vin. Den passar bra både för den vane hemmabryggaren och för nybörjaren.

Den färdiga produkten är ett utsökt rött vin med smak av de två populära druvorna Cabernet och Merlot. Känslan av att tillverka sitt eget goda vin och sedan kunna korka upp och njuta av det är en häftig sådan!

Koncentrat av högsta kvalitet

Denna vinsats från Eken som ger ett Cabernet/Merlot-vin består av ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av druvsaft som håller högsta möjliga kvalitet. Vinsatsen är väldigt prisvärd eftersom den ger en större mängd färdigt vin jämfört med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

Att tillverka sitt helt egna Cabernet/Merlot-vin hemma och sedan med spänd förväntan vänta in att vinet ska bli färdigt är en häftig upplevelse! Det är också väldigt kul att bjuda in nära och kära på en middag eller varför inte en liten fest när vinet är klart. De kommer garanterat att låta sig imponeras av ditt hemgjorda vin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Innehåller 5 liter koncentrat

Bra att veta om Ekens Cabernet/Merlot Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Färdigt vin efter tre-fyra veckor
  • En komplett jässats medföljer
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Cabernet/Merlot Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris