Ekens Cabernet Sauvignon Vinsats

Rating:
84 % of 100
Slut i lager Vikt: 7 kg
SKU
V739
Snabb överblick
Ekens Cabernet Sauvignon Vinsats
520 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Ekens Cabernet Sauvignon Vinsats är en vinsats som passar väldigt bra för den som planerar att brygga sitt eget vin hemma. Vinsatsen innehåller ett koncentrat på 5 liter som är baserat på druvsaft av högsta kvalitet. Innehållet i behållaren ger omkring 20-23 liter vin som är färdigt att servera efter tre till fyra veckor.

Ekens Cabernet Sauvignon Vinsats ger ett väldigt gott rött vin som är har en fruktig och frisk smak. Vinsatsen går enkelt att använda själv för att tillverka sitt eget vin på hemmaplan. Vinsatsen passar bra både för den som är van att brygga hemma och för nybörjaren.

Den färdiga produkten är ett utsökt rött vin som passar bra att para ihop med de flesta kötträtter. Känslan av att brygga eget vin och sedan kunna avnjuta det är en häftig sådan!

En mycket prisvärd vinsats

Denna vinsats från Eken som ger ett gott Cabernet Sauvignon-vin innehåller ett koncentrat á 5 liter. Koncentratet är gjort av druvsaft som håller högsta kvalitet. Vinsatsen är mycket prisvärd eftersom den ger en större mängd vin i jämförelse med andra vinsatser på samma prisnivå.

Att tillverka sitt eget Cabernet Sauvignon-vin och sedan med spänd förväntan vänta in att vinet ska bli färdigt är en skön känsla! Det är också roligt att bjuda in släkt och vänner på en bjudning eller varför inte en fest när vinet väl är klart. De kommer säkerligen att bli imponerade!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Färdigt vin efter tre-fyra veckor

Bra att veta om Ekens Cabernet Sauvignon Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat av druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Färdigt vin efter tre-fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
4.2
Rating:
84% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Cabernet Sauvignon Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris