Ekens Cabernet/Shiraz Vinsats

Rating:
90 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V743
Snabb överblick
Ekens Cabernet/Shiraz Vinsats
520 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Denna Ekens Cabernet/Shiraz Vinsats passar perfekt för den som vill brygga eget vin hemma. Vinsatsen består av ett koncentrat på 5 liter som är baserat på druvsaft av högsta kvalitet. Koncentratet ger omkring 20 till 23 liter färdigt vin som går att servera efter tre till fyra veckor.

Den färdiga drycken som Ekens Cabernet/Shiraz Vinsats ger är väldigt gott och uppfriskande vin. Själva vinsatsen är inte särskilt svår att använda för den som vill tillverka sitt eget vin hemma. Vinsatsen passar bra både för såväl nybörjare som hemmabryggare med stor erfarenhet.

Den färdiga drycken är ett Cabernet/Shiraz-vin som verkligen är utsökt och passar bra både till vardag och till fest. Känslan när man brygger sitt eget vin och sedan får avnjuta det är en häftig sådan!

En prisvärd vinsats

Ekens Cabernet/Shiraz Vinsats innehåller ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är gjort av druvsaft som håller högsta möjliga kvalitet. Vinsatsen är väldigt prisvärd eftersom den ger en mycket större mängd färdigt vin jämfört med andra vinsatser i samma prisklass.

Att tillverka sitt helt egna Cabernet/Shiraz-vin och sedan med fjärilar i magen invänta den dag då vinet äntligen är klart är en mäktig känsla! Det är dessutom festligt att bjuda in släkt och vänner på en liten tillställning eller varför inte ett kalas när vinet väl är klart. De kommer garanterat att bli imponerade!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Koncentratet ger 20-23 liter vin

Bra att veta om Ekens Cabernet/Shiraz Vinsats:

  • Består av 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Vinet är färdigt efter tre-fyra veckor
  • En komplett jässats medföljer
4.5
Rating:
90% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Cabernet/Shiraz Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris