Ekens Chablis Vinsats

Rating:
84 % of 100
Slut i lager Vikt: 7 kg
SKU
V712
Snabb överblick

Ekens Chablis Vinsats

306 kr

Garanterad och trygg e-handel

Med denna Ekens Chablis Vinsats har du möjlighet att brygga ditt eget goda vin som är färdigt inom tre till fyra veckor. Denna behållare innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft av högsta kvalitet. Koncentratet ger någonstans mellan 20 och 23 liter färdigt franskt vin som är redo att hällas upp i glasen efter tre till fyra veckor.

Ekens Chabils Vinsats är en utmärkt vinsats för den som vill tillverka sitt egna Chablis-vin. Chablis är ett populärt vitt vin som faktiskt kommit att bli en av de mest förfalskade ursprungsbeteckningarna i världen.

Detta Chablis-vin har en torr och syrlig smak vilket ett bra franskt vin ska ha. Känslan av att lyckas tillverka sitt alldeles egna Chablis-vin är helt fantastisk och bara tre-fyra veckor bort!

Imponera på gästerna med ditt eget Chablis-vin!

Innehållet i Ekens Chablis Vinsats är ett koncentrat som håller högsta kvalitet. Koncentratet ger ett uppfriskande och gott Chablis-vin. Något som är bra att känna till är att denna vinsats är oerhört prisvärd jämfört med konkurrenternas diton i samma prisklass eftersom Ekens Chablis Vinsats ger en större mängd färdigt vin.

När du har bryggt ditt eget Chablis-vin och inväntat tidpunkten då vinet kan serveras är det roligt att premiärsmaka vinet tillsammans med nära och kära. Varför inte bjuda in till en bättre middag eller en liten fest och skåla tillsammans? Gästerna kommer garanterat att imponeras av att du bryggt ditt eget Chablis-vin.

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft

Bra att veta om Ekens Chablis Vinsats:

  • Behållaren innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft
  • Ger någonstans mellan 20-23 liter färdigt vin
  • Vinet är redo att serveras efter tre till fyra veckor 
  • Komplett jässats medföljer
4.2
Rating:
84% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Chablis Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris