Ekens Chardonnay Vinsats

Rating:
86 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V709
Snabb överblick
Prisbelönta Ekens Chardonnay Vinsats som på endast några veckor ger upp till 30 flaskor av utsökta klassiskt Chardonnay vin, för en obetydlig peng kan du köpa detta åtråvärda vin nu!
462 kr

Garanterad och trygg e-handel

Prisbelönta Vinsats Ekens Chardonnay ger ett gott och fräscht vin på endast några veckor, upp till 30 flaskor vin klart att använda. Köp Ekens Chardonnay Vinsats för en billig peng och fyll ditt lager med det utsökta Chardonnay vinet!

 

Ekens Chardonnay Vinsats är ett vin med medelhavets toner av citrus, krispigt och fräscht, vilket passar till lättare maträtter såsom sallad, fisk eller skaldjursrätter. Det är ett vin som passar att avnjuta på balkongen en ljummen sommarkväll.

 

Det går lätt att ändra vinets karaktär med olika knep, därför är Ekens Chardonnay Vinsats utan tvekan ett fynd. Lagring med amerikanskt ekspån gör att vinet utvecklar en mera robust och komplex smak av kola, kokos, vanilj och rostat bröd, vilket ger ett rundare vin som lämpar sig till grillad kyckling, feta rätter eller till ostbrickan. Fatlagrad smak kan uppnås genom att tillsätta 1-3 gram amerikanskt mediumrostat ekspån per flaska och lagra i minst ett par månader eller längre, beroende på hur kraftig fatkaraktär som önskas. Chardonnay druvans egenskaper ger dessutom ett tåligt och lätthanterligt vin vid lagring, därför kan vi varmt rekommendera denna vinsats både för erfarna som nya vinmakare. Oavsett vilket vin man gör förfinas smaken genom lagring i sval temperatur, det krävs inte lång lagring innan det ger resultat.

 

Vinsatsen innehåller:

  • 5 liter koncentrat av Chardonnaydruva
  • Vinjäst
  • Jässtopp
  • Klarningsmedel
  • Fullständiga instruktioner

 

Är det första gången du producerar eget vin föreslår vi att du köper till detta startpaket för att uppnå bästa resultat. 

Att använda plastkärl som inte är avsedda för vin tillverkning kan ge sämre resultat eftersom plaster är anpassade till olika ändamål.

4.3
Rating:
86% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Chardonnay Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris