Ekens Chardonnay Vinsats

I lager Vikt: 7 kg
SKU
V709
Snabb överblick
Ekens Chardonnay Vinsats
440 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Denna Ekens Chardonnay Vinsats ger ett utsökt vitt vin som kan avnjutas efter bara tre till fyra veckor. Behållaren innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft av högsta kvalitet. Det färdiga resultatet blir någonstans mellan 20 och 23 liter färdigt franskt vin som är redo att serveras efter tre till fyra veckor.

Ekens Chardonnay Vinsats är perfekt för den som vill brygga sitt eget goda Chardonnay-vin, vilket är ett riktigt höjdarvin som passar bra till såväl middagen som till festen. Vinet är populärt både bland de som är vana att brygga hemma och bland noviser.

Detta Chardonnay-vin har en lätt fruktig smak precis som ett gott franskt vin ska ha. Känslan av att brygga sitt alldeles egna Chardonnay-vin och sedan kunna avnjuta det efter bara ett par veckor är oslagbar!

Koncentrat av högsta kvalitet

I denna vinsats från Eken finner du ett koncentrat av högsta kvalitet. Slutprodukten är ett utsökt vitt Chardonnay-vin. Vinsatsen är väldigt prisvärd eftersom den ger en väsentligt större mängd färdigt vitt vin jämfört med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

När du har tillverkat ditt alldeles egna Chardonnay-vin och väntat mellan tre och fyra veckor på att vinet ska bli klart är det roligt att ställa till med lite festligheter och bjuda nära och kära på ditt egentillverkade vin. Gästerna kommer garanterat att slås med häpnad när de får smaka på ditt Chardonnay-vin.

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger 20-23 liter färdigt vin

Bra att veta om Ekens Chardonnay Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft
  • Ger någonstans mellan 20-23 liter färdigt vin
  • Komplett jässats medföljer
4.3
Rating:
86% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Chardonnay Vinsats
Ditt betyg