Ekens Kir Vinsats

Rating:
70 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V768
Snabb överblick
Ekens Kir/svartvinbär Vinsats
439 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Kir/svartvinbär Vinsats är en passande vinsats för alla som vill brygga sitt eget kir hemma. Vinsatsen består av ett koncentrat på 5 liter som är tillverkat av druvsaft av högsta kvalitet. Koncentratet ger omkring 20 till 23 liter färdigt kir som är klart att servera efter tre till fyra veckor.

Ekens Kir/svartvinbär Vinsats ger ett klassiskt kir som smakar torrt och fylligt gott kir ska göra. Vinsatsen är enkel att använda när man ska tillverka sitt eget vin hemma. Den passar bra för såväl den som är van att brygga eget vin hemma som för nybörjaren som provar att brygga sitt eget kir för första gången.

Det färdiga vinet smakar fylligt precis som ett bra kir ska göra. Vinet passar utmärkt ihop med de allra flesta maträtter. Känslan av att ha bryggt sitt helt egna kir och sedan få avnjuta det är verkligen häftig!

En prisvärd vinsats

Ekens Kir/svartvinbär Vinsats innehåller ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av en druvsaft från utvalda druvor av högsta kvalitet. Vinsatsen är otroligt prisvärd då den ger en betydligt större mängd färdigt vin jämfört med andra vinsatser i samma prisklass.

Att brygga kir/svartvinbär hemma och sedan vänta in dagen då vinet äntligen är klart är en underbar känsla. När vinet äntligen är redo att serveras är det festligt att bjuda in nära och kära för att provsmaka. De kommer med alla säkerhet att bli imponerade över att du bryggt ditt eget kir!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Redo för servering efter 3-4 veckor

Bra att veta om Ekens Kir Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger omkring 20 till 23 liter färdigt kir
  • Redo att servera efter tre-fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
3.5
Rating:
70% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Kir Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris