Ekens Madeira Vinsats

Rating:
97 % of 100
Slut i lager Vikt: 7 kg
SKU
V764
Snabb överblick
Ekens Madeira Vinsats
439 kr

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Madeira Vinsats är en utmärkt vinsats för den som vill brygga sitt eget vin hemma. Vinsatsen består av ett koncentrat på 5 liter som är tillverkat av en druvsaft som håller högsta kvalitet. Koncentratet ger mellan 20 och 23 liter färdigt vin som är redo att serveras efter tre till fyra veckors lagring.

Ekens Madeira Vinsats ger ett klassiskt Madeira-vin som smakar exakt så som ett portugisiskt starkvin ska göra. Vinsatsen är lätt att använda för den som vill tillverka sitt eget vin hemma. Vinsatsen passar därmed bra för såväl den vane hemmabryggaren som för nybörjaren som testar att brygga eget vin hemma för första gången.

Det färdiga vinet smakar torrt och har en lätt sötma precis som ett bra Madeira-vin ska ha. Vinet passar utmärkt att servera både till mustiga soppor och till desserten. Känslan av att brygga sitt helt egna Madeira-fin och sedan få avnjuta det är verkligen häftig!

En prisvärd vinsats

Denna Ekens Madeira Vinsats innehåller ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av druvsaft från utvalda druvor som klarar högt ställda kvalitetskrav. Vinsatsen är verkligen prisvärd då den producerar en större mängd färdigt vin jämfört med andra vinsatser i samma prisklass.

Att tillverka sitt eget Madeira-vin hemma och sedan vänta in den dag då vinet är klart är en häftig känsla. När vinet väl är redo att serveras är det kul att bjuda in nära och kära för att provsmaka. De kommer garanterat att bli imponerade av att du gjort ditt eget Madeira-vin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Komplett jässats medföljer

Bra att känna till om Ekens Madeira Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat tillverkat av druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Klart att servera efter tre-fyra veckor
  • En komplett jässats medföljer
4.85
Rating:
97% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Madeira Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris