Ekens Merlot Vinsats

Rating:
99 % of 100
Slut i lager Vikt: 7 kg
SKU
V737
Snabb överblick
Ekens Merlot Vinsats
495 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Ekens Merlot Vinsats är en vinsats som passar perfekt för alla som planerar att brygga sitt eget rödvin hemma. Behållaren innehåller ett koncentrat på 5 liter som är baserat på en druvsaft av högsta kvalitet. Innehållet ger omkring 20 till 23 liter vin som är redo att serveras efter någonstans mellan tre och fyra veckor.

Ekens Merlot Vinsats ger ett utsökt rött vin. Vinsatsen är väldigt enkel att använda hemma för att brygga eget vin och kan med fördel användas av såväl novisen som av den som är van att brygga egen alkoholhaltig dryck hemma.

Det färdiga vinet du får när du brygger dryck baserad på Ekens Merlot Vinsats är ett utpräglad och tydligt Merlot-vin med tydliga fruktaromer som till exempel svart vinbär och körsbär. Känslan av att tillverka sitt eget Merlot-vin och sedan få avnjuta den efterlängtade drycken är en väldigt skön känsla!

En prisvärd vinsats

Ekens Merlot Vinsats består av ett koncentrat på 5 liter som är gjort av druvsaft av högsta möjliga kvalitet. Det är också en väldigt prisvärd vinsats tack vare att den ger en mycket större mängd färdigt vin om man jämför med andra vinsatser på marknaden som ligger på ungefär samma prisnivå.

Att brygga sitt alldeles egna Merlot-vin hemma och sedan vänta in att vinet ska bli färdigt att drickas är en häftig upplevelse. När vinet till slut är klart och redo att serveras är det roligt att bjuda över nära och kära och låta dem provsmaka. De kommer garanterat att bli imponerade!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger 20-23 liter färdigt vin

Bra att veta om Ekens Merlot Vinsats:

  • Behållaren innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Koncentratet ger 20-23 liter färdigt vin
  • Redo för servering efter tre-fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
4.95
Rating:
99% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Merlot Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!