Ekens Piesporter Vinsats

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V705
Snabb överblick
Ekens Piesporter Vinsats
439 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Piesporter Vinsats ger dig möjligheten att tillverka ditt alldeles egna tyska vin hemma. Behållaren innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft av högsta kvalitet och ger i slutänden mellan 20 och 23 liter färdigt Piesporter-vin som är redo att serveras efter omkring tre till fyra veckor.

Denna vinsats med Piesporter är ett koncentrat som ger ett utsökt vin som är väldigt uppskattat bland såväl noviser som vinkännare. Piesporter är ett gott vin som passar utmärkt till det mesta och med denna vinsats kan du enkelt tappa upp vinet på flaska och förvara det till ett senare tillfälle.

Ekens Piesporter Vinsats ger ett mycket gott vin och känslan av att en härlig kväll hälla upp ett glas Piesporter som man har bryggt själv är en oerhört skön sådan. Med Ekens Piesporter Vinsats är du bara tre till fyra veckor bort från att kunna njuta av ditt eget Piesporter-vin.

Koncentrat gjort på druvor från Moseldalen

Ekens Piesporter Vinsats innehåller ett koncentrat gjort på druvor från den vackra Moseldalen i Tyskland som är ett mycket känt vindistrikt. Vinsatsen är oerhört prisvärd och den ger en mycket större mängd färdigt vin jämfört med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

Att bjuda in till after work, kräftskiva, släktmiddag eller fest och sedan bjuda på ditt alldeles egna Piesporter-vin är något som dina gäster garanterat kommer att uppskatta samtidigt som de blir djupt imponerade över att du bryggt detta goda vin helt på egen hand!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger 20-23 liter färdigt vin

Bra att veta om Ekens Piesporter Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrerad druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Komplett jässats medföljer
5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Piesporter Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris