Ekens Pinot Noir Vinsats

Rating:
82 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V740
Snabb överblick
Ekens Pinot Noir Vinsats
520 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Pinot Noir Vinsats passar perfekt för den som planerar att brygga sitt eget vin hemma. Innehållet i behållaren är ett koncentrat på 5 liter som är baserat på druvsaft av hög kvalitet. Koncentratet ger omkring 20 till 23 liter vin som är färdigt att servera efter tre till fyra veckor.

Ekens Pinot Noir Vinsats ger ett väldigt gott och enkelt vin som är har ljusare toner än exempelvis en Cabernet Sauvignon. Själva vinsatsen är lätt att använda själv för att tillverka sitt eget vin hemma. Vinsatsen passar bra både för den som är van att brygga hemma och för den komplette nybörjaren.

Den färdiga drycken är ett delikat Pinot Noir-vin som passar bra både till vardag och till fest. Känslan av att brygga eget vin och sedan kunna avnjuta det är en häftig sådan!

Vinsats som ger ett gott rödvin

Ekens Pinot Noir Vinsats som ger ett gott rödvin innehåller ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av druvsaft som håller högsta kvalitet. Vinsatsen är otroligt prisvärd då den ger en mycket större mängd vin jämfört med andra vinsatser på i samma prisklass.

Att tillverka sitt helt egna Pinot Noir-vin och sedan med pirr i magen vänta in att vinet ska bli klart är en underbar känsla! Det är även festligt att bjuda in släkt och vänner på en bjudning eller varför inte ett kalas när vinet sedan är klart. De kommer alldeles säkert att bli imponerade!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Komplett jässats medföljer

Bra att veta om Ekens Pinot Noir Vinsats:

  • Består av 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Vinet är färdigt efter tre-fyra veckor
  • En komplett jässats medföljer
4.1
Rating:
82% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Pinot Noir Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris