Ekens Röd Bordeaux Vinsats

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V733
Snabb överblick
Ekens Röd Bordeaux Vinsats
428 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Denna vinsats med röd Bordeaux är en produkt som passar utmärkt för alla som vill brygga sitt egna goda rödvin hemma. Innehållet i behållaren är 5 liter koncentrat som är tillverkat av druvsaft och håller högsta möjliga kvalitet. Koncentratet ger omkring 20-23 liter färdigt vin som är redo för servering efter tre till fyra veckor.

Ekens Röd Bordeaux Vinsats ger ett klassiskt och välsmakande bordeauxvin. Vinsatsen är lätt att använda och passar således utmärkt för både den vane hembryggaren som för novisen.

Rödvinet från Ekens Röd Bordeaux Vinsats är ett gott och fylligt vin som passar väldigt bra ihop med de flesta kötträtter. Känslan av att brygga sitt eget bordeauxvin och sedan hälla upp det i glaset till middagen är verkligen härlig!

Ett klassiskt bordeauxvin

Ekens Röd Bordeaux består av ett högkvalitativt koncentrat gjort på druvsaft som ger ett klassiskt och fylligt bordeauxvin som har lätt fruktiga toner. Vinsatsen är otroligt prisvärd då den ger en mycket större mängd färdigt vin jämfört med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

Att brygga sitt eget bordeauxvin och sedan kunna korka upp vinet efter tre-fyra veckor är verkligen en ynnest. Känslan av att brygga sitt eget vin och sedan äntligen få avnjuta det färdiga resultatet är en härlig känsla. Att servera vin som du bryggt själv är också ett bra sätt att imponera på middagsgästerna!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger 20-23 liter färdigt vin

Bra att veta om Ekens Röd Bordeaux Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Redo att serveras efter tre-fyra veckor 
  • Komplett jässats medföljer
5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Röd Bordeaux Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris