Ekens Sherry Vinsats

Rating:
89 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V763
Snabb överblick
Ekens Sherry Vinsats
418 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Ekens Sherry Vinsats är en perfekt produkt för alla som vill brygga eget vin hemma. Vinsatsen består av ett koncentrat på 5 liter som är tillverkat av druvsaft av högsta kvalitet. Koncentratet ger omkring 20 till 23 liter färdigt vin som är redo att serveras efter tre till fyra veckor.

Ekens Sherry Vinsats ger ett klassiskt Sherry-vin som smakar precis som ett spanskt starkvin ska göra. Vinsatsen är enkel att använda för den som vill tillverka sitt eget vin hemma. Vinsatsen passar därmed bra både för den erfarne hemmabryggaren och för novisen som provar på att brygga vin hemma för första gången.

Det färdiga vinet smakar fruktigt och rikt precis som ett bra Sherry-vin ska smaka. Vinet passar utmärkt att servera såväl till fest som på en vardag. Känslan av att brygga sitt alldeles egna Sherry-fin och sedan få avnjuta det är verkligen magisk!

Innehåller ett koncentrat på 5 liter

Denna Ekens Sherry Vinsats innehåller ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av druvsaft från druvor som håller högsta kvalitet. Vinsatsen är oerhört prisvärd då den ger en större mängd färdigt vin jämfört med konkurrerande vinsatser i samma prisklass.

Att brygga sitt alldeles egna Sherry-vin hemma och sedan vänta in den dag då vinet är klart är onekligen en häftig känsla. När vinet väl är redo för servering är det roligt att bjuda in nära och kära för att provsmaka. De kommer garanterat att bli imponerade när du bryggt ditt eget vin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Komplett jässats medföljer

Bra att känna till om Ekens Sherry Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat tillverkat av druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Vinet är klart efter tre till fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
4.45
Rating:
89% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Sherry Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris