Ekens Vermouth Röd Vinsats

I lager Vikt: 7 kg
SKU
V760
Snabb överblick
Ekens Vermouth Röd Vinsats
418 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Denna Ekens Vermouth Röd Vinsats passar utmärkt för den som vill brygga sitt eget vin hemma. Vinsatsen innehåller ett koncentrat på 5 liter som är gjort på druvsaft av högsta kvalitet. Efter bryggning ger koncentratet mellan 20 och 23 liter färdigt vin som kan serveras efter tre till fyra veckor.

Det färdiga vinet som Ekens Vermouth Röd Vinsats ger är ett väldigt gott kryddat starkvin. Själva vinsatsen är väldigt simpel att använda för den som vill prova på att brygga sitt eget vin hemma. Vinsatsen passar bra för såväl nybörjare som hemmabryggare med stor erfarenhet.

Den färdiga drycken är ett klassiskt Vermouth-vin med drag i. Vinet passar bra i de flesta sammanhang, både till vardags och till fest. Känslan när man bryggt sitt eget vin och sedan får avnjuta det är en underbar sådan!

En otroligt prisvärd vinsats

Ekens Vermouth Röd Vinsats består av ett koncentrat med en volym på 5 liter. Koncentratet är gjort på druvsaft från druvor av högsta möjliga kvalitet. Denna vinsats är verkligen värd sitt pris eftersom den producerar en betydligt större mängd färdigt vin jämfört med andra vinsatser i samma prisklass.

Känslan av att brygga sitt alldeles eget Vermouth-vin och sedan med ett positivt pirr i magen vänta in att vinet äntligen är redo att drickas är en häftig sådan! En rolig grej att göra när vinet väl är klart är att bjuda in nära och kära på en liten bjudning eller varför inte ställa till med en fest!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger omkring 20-23 liter färdigt vin

Bra att veta om Ekens Vermouth Röd Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger omkring 20-23 liter färdigt vin
  • Vinet är färdigt efter tre-fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Vermouth Röd Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris