Ekens Vermouth Vit Vinsats

Rating:
89 % of 100
I lager Vikt: 7 kg
SKU
V761
Snabb överblick
Ekens Vermouth Vit Vinsats
439 kr
 

Garanterad och trygg e-handel

Ekens Vermouth Vit Vinsats är en utmärkt produkt för alla som vill brygga sitt eget vin på hemmaplan. Vinsatsen innehåller ett koncentrat på 5 liter som är tillverkat av druvsaft som håller hög kvalitet. Koncentratet ger någonstans mellan 20 och 23 liter färdigt vin som kan serveras efter tre till fyra veckor.

Ekens Vermouth Vit Vinsats ger ett kryddat starkvin som är väldigt gott. Vinsatsen är också väldigt enkel att använda för alla som vill brygga sitt eget vin hemma. Vinsatsen passar bra både för nybörjaren och för den som är van att brygga eget vin hemma.

Den färdiga drycken smakar precis som ett gott Vermouth-vin ska smaka. Vinet passar bra både som fördrink, till maten eller som dryck till fest. Känslan av att brygga sitt eget Vermouth-vin och sedan få dricka det är en härlig känsla!

Koncentrat gjort på druvsaft

Denna Ekens Vermouth Vit Vinsats innehåller ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är gjort på druvsaft från druvor som håller väldigt hög kvalitet. Vinsatsen är verkligen prisvärd med tanke på att den producerar en betydligt större mängd färdigt vin jämfört med konkurrerande vinsatser på samma prisnivå.

Att brygga sitt eget Vermouth-vin och sedan med spänd förväntan invänta att vinet ska bli klart är verkligen en häftig känsla. När vinet väl är klart är det roligt att bjuda in nära och kära för att provsmaka. De kommer garanterat att bli imponerade när du bryggt ditt eget vin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Färdigt efter tre-fyra veckor

Bra att veta om Ekens Vermouth Vit Vinsats:

  • Innehåller 5 liter koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger 20-23 liter färdigt vin
  • Vinet är färdigt efter tre-fyra veckor
  • En jässats som är komplett medföljer
4.45
Rating:
89% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Vermouth Vit Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris