Ekens Zinfandel 8,5 kg Vinsats

Rating:
87 % of 100
Slut i lager Vikt: 9 kg
SKU
V864
Snabb överblick
Ekens Zinfandel 8,5 kg Vinsats
601 kr

Garanterad och trygg e-handel

Den här vinsatsen från Eken innehåller 8,5 kg koncentrerad druvsaft av god kvalitet och passar utmärkt för den som vill brygga sitt egna Zinfandel-vin hemma. Vinsatsen ger 23 liter fylligt Zinfandel-vin som är redo för servering inom tre till fyra veckor.

Ekens Zinfandel 8,5 kg Vinsats ger ett utsökt Zinfandel-vin som är ett delikat vin som bjuder på toner av hallon och björnbär. Vinsatsen är väldigt lätt att använda när man tillverkar sitt eget Zinfandel-vin hemma. Vinsatsen fungerar bra både för den erfarne hemmabryggaren och för nybörjaren som gör eget vin för första gången.

Zinfandel-vinet passar bra ihop med en bättre middag men går också bra att hälla upp separat. Känslan av att ha tillverkat sitt egna Zinfandel-vin och sedan få njuta av det är verkligen häftig!

En prisvärd och bra vinsats

Ekens Zinfandel 8,5 kg Vinsats består av ett koncentrat på 5 liter. Koncentratet är tillverkat av en druvsaft från utvalda druvor av hög kvalitet. Vinsatsen är väldigt prisvärd då den ger en mycket större mängd Zinfandel-vin jämfört med konkurrerande vinsatser på samma prisnivå.

Att tillverka sitt eget Zinfandel-vin och sedan vänta in dagen då vinet äntligen blir klart är en häftig upplevelse. När drycken är redo för servering är det roligt att bjuda in goda vänner för att provsmaka. De kommer med all säkerhet att bli imponerade av att du tillverkat ditt eget vin!

När du beställer denna vinsats, eller någon annan vinsats från Eken, så medföljer alltid en komplett jässats.

Ger 23 liter färdigt vin

Bra att veta om Ekens Zinfandel 8,5 kg Vinsats:

  • Innehåller ett koncentrat gjort på druvsaft
  • Ger 23 liter färdigt vin
  • Redo för servering efter tre-fyra veckor
  • Komplett jässats medföljer
4.35
Rating:
87% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Ekens Zinfandel 8,5 kg Vinsats
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris