Fermenter King Junior 20L

Slut i lager Vikt: 7 kg
SKU
T911
Bevaka Produkt
Snabb överblick

Fermenter King Junior 20L är den ultimata jästanken för hemmabryggare som strävar efter att ta sin bryggning till nästa nivå. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren entusiast, kommer denna jästank att förändra sättet du brygger på och ge dig möjlighet att skapa öl av högsta kvalitet.

599 kr

Garanterad och trygg e-handel

Fermenter King Junior 20L är den ultimata bryggkamraten för hemmabryggare som strävar efter öl av högsta kvalitet och vill utforska nya smaker och stilar. Med denna jästank kan du experimentera fritt och skapa öl som imponerar på dina vänner och familj.

Funktioner och fördelar

  • Högkapacitetsjäsning: Med en imponerande kapacitet på 20 liter ger Fermenter King Junior dig gott om utrymme att brygga dina favoritöl eller experimentera med nya recept.
  • Tryckjäsningsoption: Denna jästank ger dig möjligheten att utföra tryckjäsning, vilket ger dig kontroll över kolsyrehalten och smakprofilen i ditt öl. Detta öppnar upp för en värld av möjligheter att skapa öl i olika stilar och variationer.
  • Lätt att övervaka: Den medföljande digitala termometern och manometern gör det enkelt att hålla koll på temperaturen och trycket under jäsningsprocessen, vilket är avgörande för att uppnå ölets bästa smak och kvalitet.

Enkel rengöring och underhåll: Fermenter King Junior har en användarvänlig design med en bred öppning, vilket gör rengöring och underhåll till en smidig process.

Hållbar konstruktion: Jästanken är tillverkad av högkvalitativt material som garanterar hållbarhet och pålitlighet i många bryggningar framöver.

Kompatibilitet med övertrycksventil: För att kunna utföra tryckjäsning behöver du en tryckventil (spunding valve) som köps separat. Den ger dig full kontroll över det interna trycket i jäskärlet och kan köpas här: Länk till övertrycksventil ›

Ge dig själv möjligheten att brygga som en mästare med Fermenter King Junior 20L. Beställ din jästank idag och börja din resa mot ölbryggningens topp! Skål för fantastiskt öl och en ännu bättre bryggupplevelse!

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Fermenter King Junior 20L
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris