Flaskfyllare

Rating:
83 % of 100
I lager Vikt: 20 g
SKU
ÖT454
Snabb överblick

Denna Flaskfyllare är en perfekt produkt som tillverkar eget öl eller vin hemma. Flaskfyllaren ger mindre skumning än när man tappar med vanlig hävert.

43 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Flaskfyllare är en produkt som passar utmärkt för alla som brygger eget öl hemma. Den passar också utmärkt för att tappa upp vin eller andra drycker som man tillverkar själv hemma.

Flaskfyllaren har ​​ett litet rör med ventil i botten som man sätter på änden av hävertslangen. Ventilen öppnas automatiskt när du trycker ned den mot botten av flaskan och stängs automatiskt när du lyfter upp röret.

Passar bra för hemmabryggaren

Att komplettera sin utrustning när man ska brygga exempelvis eget öl med en Flaskfyllare är en väldigt bra idé. Tack vare den smidiga ventilen som öppnas automatiskt när man trycker ner flaskfyllaren mot botten av flaskan går det snabbt och smidigt att fylla flaskorna med dryck. En annan stor fördel med en Flaskfyllare är att man inte spiller ut någon dryck.

Att brygga egen dryck hemma är något som allt fler gör. En stor fördel med att brygga exempelvis eget öl hemma är att man får ölet precis som man vill. Dessutom får man ofta otroligt mycket öl vid varje bryggning. En vanlig batch ger omkring 23 liter om man använder våra populära ölsatser.

För att tappa upp dessa på flaska passar denna Flaskfyllare utmärkt.

Bra att veta om Flaskfyllare

Denna Flaskfyllare är en produkt som passar utmärkt för alla som brygger sitt eget öl, vin eller något annan dryck hemma.

  • Ger mindre skumning än när man tappar dryck med vanlig hävert
  • Ventilen öppnas och stängs automatiskt
  • Har ett litet rör med ventil i botten
  • Passar utmärkt för alla som brygger eget öl eller vin

 

4.15
Rating:
83% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Flaskfyllare
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris