Flaskspolare Eco

Rating:
100 % of 100
I lager Vikt: 510 g
SKU
T238
Snabb överblick
Detta är ett verktyg som gör det lätt för dig att hålla dina flaskor rena och bryggprocessen både snabbare och roligare! Flaskspolare eco underlättar desinficeringen vid flaskningen av ölen. Du fyller på behållaren med desinficeringslösning och pumpar sedan ett par gånger med varje flaska och så är det klart! Enkelt, smidigt och effektivt! Fungerar både med nya flaskor och för att återanvända redan brukade flaskor.
88 kr

Garanterad och trygg e-handel

Flaskspolare Eco


Sällan har väl öltillverkning varit så uppskattat som det är idag? Helt nya smaker, flaskor med designade etiketter och ett uttryck som det ligger mycket kärlek bakom. Ölprovningar har blivit ett nytt sällskapsspel och de pubar som har störst utbud prioriteras av både yngre och äldre generationer. Fler och fler microbryggerier växer fram och att brygga egen öl där hemma har blivit en riktigt stor trend. 


För att kunna brygga en riktigt god öl så krävs både kunskap, bra utrustning och envishet, vi hjälper dig med utrustningen. Alltifrån de olika komponenterna till ingredienserna för att göra ölbryggning hemma så lätt och roligt som möjligt!


Som du säkert redan vet så är renlighet A och O när det kommer till bryggning och öltillverkning och detta är ett hjälpmedel som du kommer ha stor nytta utav! Flaskspolare eco underlättar desinficeringen vid flaskningen av ölen. Du fyller på behållaren med desinficeringslösning och pumpar sedan ett par gånger med varje flaska och så är det klart! Enkelt, smidigt och effektivt!

Fungerar både med nya flaskor och för att återanvända redan brukade flaskor. 


Detta är ett verktyg som gör det lätt för dig att hålla dina flaskor rena och bryggprocessen både snabbare och roligare! För att göra processen ännu smidigare så tipsar vi gärna om att köpa till ett flaskställ. 


Satsa på fina, unika och hållbara flaskor till just din hemmagjorda öl och ta väl hand om dom! Vi lovar att det kommer bli extra uppskattat om du ger bort en flaska med din egna öl i och din egna etikett på. Har du en vän som också brygger egen öl så är det väldigt trevligt att smaka på varandras!

5
Rating:
100% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Flaskspolare Eco
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris