Grainfather Bryggverk G40

Slut i lager Vikt: 36 kg
SKU
ÖT849
Bevaka Produkt
Snabb överblick
Grainfather Bryggverk G40
14 690 kr

Garanterad och trygg e-handel

Grainfather Bryggverk G40

Grainfather G40 är ett högkvalitativt bryggverk i Grainfathers populära G-serie. Designen och tekniken från G70 är densamma men G40 är ett bryggverk i smidigare format som blivit uppgraderat när det gäller funktionaliteten.

Kontrollenheten i detta bryggverk har WiFi-stöd och går därmed att fjärrstyra. Du kan också koppla upp bryggverket mot Grainfathers app.

Via appen har du möjlighet att ta del av smarta verktyg. Det går också att lägga till andra enheter från G-serien, samt inspireras av Grainfathers enorma receptbibliotek.

Med Grainfathers app kan du skapa ett eget recept eller bryggprogram i din telefon och sedan köra det direkt på din Grainfather Bryggverk G40.

Bryggverk som kan hantera batcher upp till 40 liter

Grainfather Bryggverk G40 är ett bryggverk som kan hantera batcher mellan 10 och 40 liter, samt maltmängder mellan 3 och 13 kg.

Det som utmärker G40-modellen är att du mäskar, silar av och kokar i samma kärl. Vörten pumpas runt och värms i enlighet med RIMS-metoden efter programmerat mäskschema. i G40 placeras malten i en perforerad insats som lyfts upp för avsilning efter avslutad mäskning.

Det som är nytt hos G40 är att maltkorgen är perforerad i långa remsor längs sidan. Detta gör att det inte längre finns något behov av ett överflödesrör i mitten.

Grainfather Bryggverk G40 är väldigt flexibelt. Med detta kan du fritt testa olika volymer och ölstilar.

Ett modernt bryggverk

Bra att veta om Grainfather Bryggverk G40

  • Bryggverkets kontrollenhet har WiFi-stöd och går att fjärrstyra
  • Bryggverket kan hantera batcher mellan 10 och 40 liter
  • Bryggverket kan hantera maltmängder mellan 3 och 13 kg
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Bryggverk G40
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris