Grainfather Graincoat Värmeisolering

Rating:
95 % of 100
I lager Vikt: 1 kg
SKU
ÖT113
Snabb överblick

Grainfather Graincoat Värmeisolering är en värmeisolerande jacka framtagen för att användas tillsammans med ditt bryggverk från Grainfather. Vid bryggning i lägre temperaturen så gör Graincoat att koket fortfarande håller en jämn temperatur.

608 kr

Garanterad och trygg e-handel

För er som bor i lite kallare klimat så är Grainfather Graincoat Värmeisolering den perfekta produkten för att lyckas med den ultimata bryggningsprocessen! Denna värmeisolerade jacka är framtagen för att användas tillsammans med ditt bryggverk från Grainfather för att koket ska hålla en jämn temperatur, och själva processen går dessutom snabbare. 

Grainfather Graincoat Värmeisolering är formskuren med kardborreknäppning skapad för att passa till Grainfather helt perfekt. Jackan är lätt att montera och det enda du behöver göra är att ta bort några delar från din Grainfather, placera jackan på rätt plats och snurra den runt vattenkokaren, samt sätta fast den. Ominstallera sedan kontrollådan och återkoppla alla sladdar. Detta tar inte mer än ett par minuter. Givetvis följer instruktioner med till produkten vid beställning. 

Denna värmeisolerande jacka är även lätt att rengöra. Det enda som krävs är att avlägsna kontrollådan och kablarna, samt knäppa upp fästena. Det är till och med så enkelt att sedan bara slänga in jackan i diskmaskinen! 

Fördelarna med Grainfather Graincoat Värmeisolering är att uppkoket håller värmen längre, och processen går snabbare. Med denna värmeisolerande jacka tar det ungefär 30 minuter snabbare för bryggningsprocessen. 

Jackan är tillverkad av SBR Foam (0.27'' i tjocklek). 

4.75
Rating:
95% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Graincoat Värmeisolering
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris