Grainfather Inner Basket

I lager Vikt: 1 kg
SKU
ÖT117
Snabb överblick
Grainfather Inner Basket. Maltrör i rostfritt stål till Grainfather. Detta är en reservdel, ingår i originalförpackningen.
1 154 kr

Garanterad och trygg e-handel

Detta är en reservdel. 

Denna produkt, Grainfather Inner Basket, är ett maltrör i rostfritt stål som är framställd av märket The Grainfather för att passa deras bryggningsverk, också kallat för The Grainfather. Maltröret är en av de delar till din Grainfather som ingår i originalförpackningen, men går även att köpa separat för att ha i reserv eller om originalet tar skada. Reservdelen är en genuin produkt från märket The Grainfather. Dock ingår det inte något handtag eller perforerad platta för ovan- och undersidan, utan dessa måste köpas separat.

Med detta maltrör i rostfritt stål från The Grainfather kan du brygga allt från 4,5 till 9 kg åt gången. Med de anpassade perforerade plattorna och teleskopröret så kan du enkelt justera kornkorgens storlek så att den passar storleken på den mängd korn som du använder. The Grainfather kan brygga upp till 20 liter åt gången, men för en snabbare och mindre bryggning så montera Grainfather Micro Pipework tillsammans med maltröret (Grainfather Micro Pipework säljs separat och går att köpa hos oss).

Instruktioner för bryggning och recept medföljer i originalförpackningen av The Grainfather.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Inner Basket
Ditt betyg