Grainfather Micro Pipework

Rating:
50 % of 100
Slut i lager Vikt: 500 g
SKU
ÖT115
Bevaka Produkt
Snabb överblick
Grainfather Micro Pipework är perfekt när du vill brygga mindre mängder vid framställande och test av nya recept. Micro Pipework gör att du enkelt brygger 10 liter öl.
306 kr

Garanterad och trygg e-handel

Produkten Grainfather Micro Pipework är en rörkoppling som är framställd av märket The Grainfather för att passa till deras bryggningsverk, också kallat för The Grainfather. Syftet med Grainfather Micro Pipework är att göra det lättare för dig som vill brygga lite mindre satser - den är perfekt för att brygga halvsatser på ca 10 liter eller satser med låg alkoholstyrka! 

Fördelarna med att brygga mindre satser är många, bland annat att du får mer utrymme att experimentera och att testa på olika recept och ölstilar utan att behöva brygga en hel sats på 20 liter. En mindre sats gör även att du kan ha flera sorters öl på samma gång, vilket betyder att du alltid kan ha olika öler hemma och behöver inte alltid dricka av samma - smidigt! Att brygga en sats på 10 liter istället för 20 liter går dessutom mycket snabbare, så du sparar även tid. Grainfather Micro Pipework är med andra ord väldigt användbar och smart att ha tillsammans med sin Grainfather.

Använd när du brygger med 2 till 4 kg malt.

2.5
Rating:
50% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Micro Pipework
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris