Grainfather Propylenglykol 3L

I lager Vikt: 5 kg
SKU
ÖT176.1
Snabb överblick
Grainfather Propyleneglykol 3L
408 kr

Garanterad och trygg e-handel

Denna Grainfather Propylenglykol 3L består av tre liter propylenglykol som är avsedd att användas ihop med en Grainfather Glycol Chiller. I en sådan har man propylenglykol och detta glykol bör man byta ut var sjätte månad enligt vad som rekommenderas i produktens bruksanvisningar.

Denna Grainfather Propylenglykol 3L används i en glykolkylare från Grainfather och hjälper till att pumpa kylmedium till en eller flera jästankar som har individuell styrning av temperaturen. Detta är något som är väldigt populärt bland de som brygger eget öl hemma och att kontrollera temperaturen vid jäsning är ett av de säkraste och bästa sätten för att höja kvaliteten på det öl som man brygger på egen hand.

Hjälper till att reglera temperatur vid jäsning

Med hjälp av Grainfather Propylenglykol 3L kan man använda en Grainfather Glycol Chiller till att reglera temperaturen på ett stabilt sätt genom hela jäsningen. På så vis kan man när man brygger eget öl säkerställa att jästen får bästa möjliga förutsättningar för att få till en god smakprofil.

När du använder en glykolkylare från Grainfather så kan du kyla upp till fyra stycken jästankar på samma gång. Varje tank kan då ha sitt eget temperaturschema. Detta kan man programmera i förväg och även ändra manuellt under jäsningens gång. Detta gör att det är ett väldigt populärt sätt att brygga eget öl hemma och med rätt produkter till detta så får man ett väldigt gott öl.

Glykolet bör bytas ut var sjätte månad

Bra att veta om Grainfather Propylenglykol 3L:

  • Innehåller glykol som ska användas i en glykolkylare
  • Används ihop med Grainfather Glycol Chiller
  • Bör bytas ut var sjätte månad enligt bruksanvisning
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Propylenglykol 3L
Ditt betyg
Ofta Köpt Tillsammans
Totalt pris