Grainfather Förvaringsväska

I lager Vikt: 300 g
SKU
ÖT109
Snabb överblick

Förvara ditt bryggverk med stil, och skydda det mot damm och smuts.

286 kr

Garanterad och trygg e-handel

Grainfather Storage Bag 

Med Grainfathers Storage Bag kan du förvara ditt bryggverk med kärlek och stil. Det är viktigt att hålla sitt bryggverk rent mellan bryggningarna, både för att ditt öl inte ska bli dåligt och för att slippa rengöra bryggverket samma dag som du bestämmer dig för att brygga. Väskan är tillverkad i ett slitstarkt nylon som kommer att skydda din Grainfather mot dam, smuts och väta när du inte använder den - allt för att ditt bryggverk ska vara redo för nästa bryggning! 

Det enda du behöver göra är att placera väskan på golvet, sätt bryggverket i väskan och sedan dra upp den över din Grainfather. Dra åt clipsen så att det sitter riktigt tajt runt, så kommer bryggverket att hålla sig rent och säkert till nästa bryggning. 

Om Grainfather

Bryggverket The Grainfather är utvecklas i Nya Zeeland - en utvecklingsprocess som tog två år av ingenjörskonst för att framställa den rätta designen och strukturen för detta smidiga bryggverk. Det spelar ingen roll om du har kunskaper i att brygga hantverksöl sedan tidigare eller är helt nybörjare: The Grainfather passar för alla oavsett vilka erfarenheter man har sedan innan. Det fantastiska med detta bryggverk är att den har ett system där hela bryggningsprocessen finns i en och samma maskin för att underlätta och effektivisera hela processen. På detta vis kan vem som helst brygga ett professionellt hantverksöl! 

Specifikation 

  • Höjd: 100 cm 
  • Diameter: 45 cm 
  • Material: Nylon 
0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Du recenserar:Grainfather Förvaringsväska
Ditt betyg